Vybav se na léto správným IT příslušenstvím

Praha, 8. srpna 2018 – Doba festivalů, grilování a dalších letních oblíbených činností je tady. V obchodech s módou se prodávají plavky, sporty jsou vybaveny šnorchly a potápěčskými brýlemi. I výrobci příslušenství nezůstávají pozadu. IT výbava je nezbytným doplňkem k letnímu dobrodružství.

Na zahradu ke grilování, s přáteli do parku nebo na výlet do přírody. Doplňky dotvářejí letní atmosféru beze zbytku. „Chytrý telefon i ostatní technologie jsou všudypřítomné. V létě více než kdykoliv jindy. Trávíme čas především mimo domov a zásuvky, poslech muziky nebo fotografování je denním programem. Skvělým pomocníkem se tak stává například bluetooth přenosný reproduktor nebo různé typy stativů, díky kterým neunikne žádný zážitek,“ popisuje Goran Setler, zástupce značky YENKEE, předního výrobce IT příslušenství.

8 hodin bez námahy

Jak se stát králem společnosti? Hudba dodává ráz každé společné chvíli. Přenosný reproduktor od YENKEE přichází přichází s jednoduchým designem a vysokou odolností proti vnějším vlivům. „Důležitý je nejen vzhled ale především výdrž. Náš repráček je schopný hrát 8 hodin vkuse. Zároveň poskytuje dostatečnou hlasitost a bohaté basové tóny,“ doplňuje Goran Setler.

Vše je podpořeno vstupním výkonem 3 W. Snadné ovládání je zajištěno skrze čtyři tlačítka chráněných před vodou a prachem. Jimi se dá ovládat hlasitost, přepínat na další nebo předchozí skladbu, přijímat hovory nebo dokonce vytáčet naposledy volané číslo ve vašem telefonu.

Tři, dva, jedna pojď – tripod

Ať už na dovolené fotíte přírodu, památky, nebo šílené fotky přátel. Cíl je jasný. Snímek musí být ostrý a co nejvíce kvalitní. S tím přichází na pomoc Tripod od YENKEE, který dokáže udržet stabilitu na jakémkoliv povrchu či ploše, a tak s jeho pomocí vždy vzniknou opravdu geniální fotografie.

Otočná kulová hlava navíc umožňuje provádět působivé 360° záběry. Sada stativu je doplněna na smartphone nebo akční kameru, a tak se stává ideálním pro všechny zařízení.

Dobíjení elektroniky v terénu

Třídenní festival a pobyt ve stanu bez elektřiny? Noční můra pro všechny uživatele sociálních sítí. Řešením je přenosná Power banka s kapacitou až 8000 mAh. Zároveň umožňuje nabíjet až dvě zařízení současně. Decentní design doplňuje vzhled pouzdra ze slitiny hliníku.