O2 zahajuje předobjednávky špičkového telefonu Samsung GALAXY Note9

.

Samsung GALAXY Note9 je mobilní telefon pro ty, kteří hledají to nejlepší na trhu. Jehovysokokapacitní 4 000mAh baterie mu dává sílu na to, aby byl k dispozici celý den bez neustálého nabíjení. Díky svému výkonu zvládne i na grafiku náročné hry a díky stereo reproduktorům AKG v kombinaci s prostorovou technologií Dolby Atmos poskytne uživatelůmaudio vynikající kvality.

Součástí telefonu je i dotykové pero S Pen za zcela novými funkcemi i podporou Bluetooth. Práce s ním je stejně pohodlná a příjemná jako s tradičním psacím nástrojem, ale dokáže toho mnohem víc. Tenký hrot a vysoká citlivost S Pen uživtelům umožní precizní práci i pohodlné psaní, Bluetooth připojení pak z pera vytvoří dálkový ovladač prezentací i aplikací – použít jej lze například i jako časovač pro pořízení fotografií nebo selfie.

.

Majitele pozná na první pohled

Inteligentní sken Galaxy Note9 poskytuje díky spojení snímače oční duhovky a odemčení obličejem spolehlivý a současně rychlý způsob odemykání. Díky kombinaci obou technologií stačí k odemčení jediný pohled bez ohledu na okolní podmínky. O komplexní ochranu smartphonu v reálném čase se pak stará řešení Samsung Knox, díky kterému se uživatelé nemusí obávat škodlivého softwaru a podobných hrozeb.

Spolupráce dvou objektivů

V telefonu nechybí opět výkonnější fotoaparát se dvěma objektivy. Oba zachycují detailní záběry snímači s rozlišením 12 Mpx a jsou vybavené optickou stabilizací obrazu pro precizní práci i v nepříznivých podmínkách.

Více informací o telefonu najdou zájemci na webu www.o2.cz/osobni/samsung_galaxy_note9, kde je zároveň možné ho předobejdnat.

Nastavení mobilu nově pouze za korunu

O2 navíc nabízí při pořízení jakéhokoli telefonu v jedné z O2 Prodejen nebo na e-shopu řadu výhod. Mobily i tablety mohou zájemci pořídit na splátky bez navýšení ceny. S nastavením služeb zákazníkům pomohou v rámci O2 péče konzultanti na všech prodejnách i poradci O2 Guru, a to nově pouze za jednu korunu. Zákazníci si zároveň mohou telefon pojistit, a to jak proti mechanickému poškození, tak i proti krádeži. Cenu pojistného se pak platí jednoduše s pravidelným měsíčním vyúčtováním.

.