SUSE jmenovala společnost SÍŤ strategickým obchodním partnerem, prvním ve střední a východní Evropě

„SÍŤ tím zároveň potvrzuje pozici našeho nejvýznamnějšího partnera na českém trhu,“ říká

Miroslav Kořen, regionální manažer SUSE pro Českou republiku a Slovensko.

PRAHA, Česká republika 9. srpna 2018 – Společnost SUSE povýšila dosavadní obchodní spolupráci s českou společností SÍŤ na nejvyšší možnou úroveň – SUSE Solution Partner – a učinila z ní tak svého nejvýznamnějšího partnera na českém trhu. Oznámil to regionální manažer SUSE pro Českou republiku a Slovensko Miroslav Kořen. „SÍŤ nabízí a implementuje veškeré naše produkty včetně inovativních technologií pro softwarově-definovaná datová centra včetně nejnovější platformy pro provoz linuxových kontejnerů – SUSE CaaS Platform. Na úroveň SUSE Solution Partner se dostala jako první z regionu EMEA East, celosvětově je teprve šestnáctou společností s takovým typem partnerství,“ přiblížil Miroslav Kořen.

SUSE Solution Partner je nejvyšší úrovní partnerského programu SUSE a společnost ji přiděluje firmám, které prokáží velmi dobrou znalost trhu, hluboké odborné znalosti pro implementaci a podporu a dokáží se specializovat i na nové technologie, jako jsou SUSE OpenStack Cloud, SUSE Enterprise Storage nebo již zmiňovaná SUSE CaaS Platform. Společnost SÍŤ je vyjímečná právě i tím, že se rozhodla specializovat na celé portfolio, což ji řadí mezi opravdovou elitu. Partner na oplátku od SUSE získává konkurenční výhodu v podobě úzké spolupráce na obchodních příležitostech, účasti na kampaních SUSE a dalších aktivitách, které jej pomohou zviditelnit na trhu.

Společnost SÍŤ byla založena v roce 1993, sídlí v Ostravě a její název představuje zkratku hlavního zaměření činnosti – Simplifield IT – tedy neustálého zjednodušování složitých řešení. Firemním klientům nabízí průběžné zlepšování správy dat a nástrojů pro jejich zpracování a vyhodnocování, zálohování nebo ukládání. Disponuje téměř třiceti specialisty schopnými navrhnout a na klíč dodat ta nejsložitější IT řešení současnosti.  

„Disponujeme hlubokými znalostmi v rámci produktového portfolia společnosti SUSE a velice ceníme, že jsme po letech vzájemné spolupráce dosáhli na úroveň SUSE Soltion Partner, navíc jako první nejen na našem trhu, ale v celém regionu střední a východní Evropy. V open source řešeních pro softwarově-definovaná datová centra vidíme velkou budoucnost a proto se společně se SUSE vydáváme touto cestou,“ říká jednatel společnosti SÍŤ Radek Soušek.

Partnerem SUSE je společnost SÍŤ od roku 2010. Postupně se vypracovala přes několik úrovní až na tu nejvyšší. „Naší hlavní prioritou jsou vždy dvě věci – funkcionalita a podpora. A ty produkty společnosti SUSE nabízí,“ vysvětluje Radek Soušek, proč SÍŤ zvolila partnerství se SUSE.

Pokud se chcete dozvědět více o partnerském programu SUSE, případně se přímo stát partnerem, navštivte náš web určený pro obchodní partnery.

O společnosti SUSE

Společnost SUSE, průkopník v oblasti open source software, poskytuje spolehlivou, softwarově definovanou infrastrukturu a aplikace, které dávají každé firmě velkou flexibilitu a kontrolu nad vlastním IT. Více než 25 let vývoje špičkových technologií, nadstandardních služeb a spolupráce s kvalitními partnery vytváří certifikované a podporované produkty, které našim klientům umožňují zjednodušovat složité systémy, snižovat náklady a poskytovat klíčové služby pro chod firmy. Dlouhotrvající obchodní vztahy, které kolem sebe budujeme, přinášejí zajímavé inovace, které jsou základem úspěchu. Pro více informací navštivte stránky: www.suse.com.