Zařízení RackStation RS1219+ nabízí škálovatelnost úložiště a zároveň úsporu místa

Kompaktní a úsporný 8šachtový rackový server 2U – dokonalá volba pro rostoucí, středně velké podniky

Tchaj-pej, Tchaj-wan – 9. srpna 2018 – Společnost Synology® Inc. dnes představila zařízení RackStation RS1219+, zcela nový 8šachtový server Synology NAS 2U  nabízející škálovatelnost úložiště a podporu disků SSD M.2 zajišťující mimořádné navýšení výkonu. Díky kompaktnímu designu šasi se zařízení RS1219+ vejde do dvousloupkové nebo nástěnné skříně a je dokonalou volbou pro malé až střední podniky, které chtějí podpořit svůj rozvoj bez nutnosti značných investic do budování vlastního datového centra.

Na začátku podnikání jsou celkové náklady na vlastnictví velice důležitým faktorem, se kterým je nutné počítat. Zakoupené řešení úložiště musí být nejen komplexní, ale rovněž hospodárné. Díky hloubce 12 palců se zařízení RS1219+ vejde do dvousloupkové skříně a umožňuje tak podnikat z omezeného prostoru bez nutnosti investice do sad ližin nebo serveroven.

„Jsme si vědomi poptávky po vytváření miniaturních datových center s omezeným prostorem, a to obzvláště u rostoucích firem,“ říká Katarina Shao, produktová manažerka společnosti Synology Inc. „Kapacitu úložiště zařízení RS1219+ lze po připojení jedné rozšiřovací jednotky RX418 rozšířit až na 144 TB a nabídnout tak rostoucím firmám řešení, které poroste společně s nimi. Pomocí mezipaměti tvořené diskem M.2 SATA SSD s duální kartou adaptéru M.2 SSD ve slotu PCIe lze zvýšit výkon a snížit latenci zařízení, aniž by bylo potřeba obsazovat přední přihrádky na disky.“

Zařízení RS1219+ používá systém DiskStation Manager, pokročilý a intuitivní operační systém pro zařízení Synology NAS nabízející kvalitní aplikace zvyšující zabezpečení dat a produktivitu práce. Společnost Synology získala celou řadu mediálních ocenění, například přední místo v kategorii středně rozsáhlých serverů NAS v průzkumu řešení úložišť provedeném společností TechTarget a sedm let po sobě první místo v anketě Volba čtenářů webu PC Mag Readers.

Společně se zařízením RS1219+ lze zakoupit doplňkovou službu prodloužené záruky Synology (EW202), která je dostupná ve vybraných regionech celého světa a nabízí až pět let záruky na hardware.

Další informace o zařízení RS1219+ se nacházejí na stránce https://www.synology.com/products/RS1219+

Další informace o rozšířené záruce se nacházejí na stránce https://www.synology.com/products/Extended_Warranty