CTS TRADE IT má nového analytika – je jím Pavel Žilák

Tým CTS TRADE IT se rozrostl o experta v oblasti kapitálových trhů Pavla Žiláka. Jeho úlohou je příprava analýz business požadavků zákazníků v oblasti rozvoje produktu CTS.

2017-12-20 15_06_02-Clever Trading Solution

Pavel Žilák odstartoval svou kariéru na poli finančnictví v HVB Bank Czech Republic (dnes UniCredit Bank), kde strávil dva roky v retailovém segmentu. Posledních dvanáct let pak pracoval na mnoha pozicích v makléřské firmě WOOD & Company Financial Services.

“Klíčové v mém rozhodování o přesunu z WOODu do CTS TRADE IT bylo získání nových zkušeností tzv. z „druhé strany“ businessu, tudíž vývoje softwarového řešení produktů investičního bankovnictví pro velké institucionální klienty. Velkým plus je také prostředí firmy s přátelskou rodinnou atmosférou,” řekl Pavel Žilák ke své nové práci v CTS TRADE IT.

“Jsem rád, že se Pavel rozhodl pro naši společnost. Jeho bohaté zkušenosti z oblasti kapitálových trhů jsou pro nás přínosné. Věřím, že se Pavel stane jedním z pilířů CTS,” řekl CEO společnosti Tomáš Gavlas.

Vedle práce v CTS TRADE IT působí Pavel Žilák jako externí pedagog na Vysoké škole ekonomické v Praze, kterou sám absolvoval. Ve volném čase sportuje, rád čte a věnuje se své rodině.

O společnosti CTS TRADE IT

CTS TRADE IT a.s. poskytuje softwarová řešení, která pokrývají problematiku investičního bankovnictví. Denně je banky používají k zadávání transakcí za stamilióny korun.

Softwarová řešení CTS TRADE IT jsou moderní a uživatelsky přívětivá. Jsou navržené tak, aby uživatelům snižovaly náklady a dovolovaly jim dál růst.

Mezi zákazníky se řadí významné středoevropské bankovní domy – Česká a Slovenská spořitelna (Erste Group), RaiffeisenBank CZ a RaiffeisenBank International (Raiffeisen Group), UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, Československá obchodná banka a Citibank Europe plc, a další.

www.cts-tradeit.com