Stylový smartphone nejen pro mladé

V červnu Huawei představil smartphone Y6 Prime 2018, který ukázal, že má na víc, než jen okouzlit svým designem. Překvapil zejména nadupanými funkcemi. Telefon určený zejména pro mladé zvládá držet krok i s těmi nejnáročnějšími uživateli.

Baterka, co má výdrž

Většina chytrých telefonů přes všechny své funkce a vymoženosti nevydrží dlouho nabitá. A co teprve při poslechu hudby? Y6 Prime je proto vybaven velkokapacitní baterií, která má tolik energie, že zvládne až 57 hodin distribuce hudby do reproduktorů. Smartphone se tak stane vaším skvělým společníkem na soukromé párty, oslavy nebo jako kulisa při práci.

HD displej a kvalitní foťák

Fullview displej s velikostí 5,7 palce a HD rozlišením (1440 × 720px, 283 PPI) zajistí velmi pohodlné sledování filmů, hraní her, prohlížení a úpravu fotek a mnoho dalšího. S kvalitním zadním fotoaparátem 13 Mpx a předním 8 Mpx pořídíte perfektní fotky a dokonalé selfies.

Stylové odemykání

Y6 Prime 2018 nabízí možnost odemknutí telefonu jak pomocí obličeje, tak otisku prstu. Nikdo cizí se vám do telefonu nedostane, pokud nebudete sami chtít. Už se nemusíte bát, že vám někdo v partě přátel v nestřeženém okamžiku připraví nějaký vtípek na vaše sociální sítě. Do vašeho smartphonu se dostane jen ten, komu nastavíte a povolíte přístup. Vše snadno a pod kontrolou.

Rychlost a dostatek prostoru

Smartphone s 3 GB operační pamětí zvládá i náročnější aplikace. Rychle a snadno. Nemusíte tak řešit pravidelné promazávání obsahu. Do telefonu se také vejde spousta multimediálního obsahu všeho druhu, a to díky úložišti o kapacitě 32 GB.

Nadstandardní poslech hudby na párty i ve sluchátkách

Vynikající přehrávání zvuku bývá často dominantou vlajkových lodí. Smartphone Y6 Prime 2018 vás však překvapí. Reproduktory přístroje dokáží vyvinout tlak o hodnotě až 88 dB. V důsledku toho je zvuk až o 78 % hutnější, bez změny charakteru hudby.

Rádi trávíte čas o samotě se svou oblíbenou hudbou ve sluchátkách?  Pak oceníte HUAWEI Histen. Funkce dokáže dokonce napodobit různá prostředí, jako například koncertní halu či divadlo.

Zábava, co nic nestojí

Propojte své smartphony s přáteli a nechte hrát své oblíbené skladby současně. Hudební zážitek rázem nabude nových rozměrů. Milovníci zábavy ocení i karaoke mód. Když nastane příležitost, můžete si tak zazpívat písně svých oblíbených interpretů a předvést svůj talent.