Honor 10 získal ocenění EISA lifestylový smartphone 2018–2019

Praha, 16. srpna 2018 – Současná vlajková loď Honor 10 si vysloužila ocenění od celosvětové asociace EISA (European Imaging and Sound Association) v kategorii EISA lifestylový smartphone 2018–2019. Honor 10 byl označen jako smartphone ideální pro nejnáročnější mladé uživatele.

Značka Honor se v žebříčku EISA objevila už celkem třikrát.  „Honor 10 je velmi populární a toto prestižní ocenění EISA jen potvrzuje jeho úspěšnost na trhu,“ říká George Zhao, prezident společnosti Honor.

Asociace EISA u aktuální vlajkové lodi Honor 10 ocenila především pokročilý software s umělou inteligencí, který dokáže rozpoznat více než 500 scén a upravit pak podle nich nastavení fotoaparátu v reálném čase. Úspěch měl také originální design telefonu, především pak jeho skleněná záda.

Honor 10 s 5,84″ bezrámečkovým displejem má duální fotoaparát 24 + 16 MPx, který při focení využívá druhou generaci umělé inteligence.  Dále disponuje USB-C portem, ultrazvukovou čtečkou otisků prstů pod sklem a také 3,5mm audio konektorem. Smartphone pohání osmijádrový procesor Kirin 970, kterému sekunduje 4GB RAM. Interní paměť telefonu přichází ve dvou variantách – 64 GB a 128 GB. Honor 10 je k dostání v modré variantě s přechodem do jemně fialové nebo do zelené, stříbrné měnící se do světle modré a v elegantní černé barvě.

O značce mobilních telefonů Honor

Honor je odvážná značka. Značka pro zákazníky, kteří se nebojí dělat věci jinak – proti zažitým konvencím. Honor přišel na trh s úplně novým obchodním modelem navrženým pro moderního zákazníka. Zařízení Honor spoluvytváří uživatelé v rámci modelu Consumer to Business. Značka vychází svým zákazníkům vstříc nejen designem konkrétních zařízení, ale také přímým distribučním modelem. Zákazník, který si zakoupí zařízení značky Honor, nezíská jen mobilní telefon. Získá dlouhotrvající svazek se značkou odhodlanou přispět ke splnění všech jeho potřeb ve světě moderních komunikací.

Více informací naleznete na www.hihonor.com nebo na našem Facebooku www.facebook.com/HonorCZSK.