Barracuda CloudGen Firewall získává doporučení od NSS Labs

Společnost Barracuda Networks již řadu let patří mezi absolutní špičku mezi dodavateli řešení z oblasti informační bezpečnosti, komunikace a síťové infrastruktury. V souladu s potřebami zákazníků se zaměřuje na pokročilá cloudově orientovaná řešení, která vyhovují soudobým nárokům informační bezpečnosti.  

Mezi nejžádanější produkty patří Barracuda CloudGen Firewall (WAF), který je k dispozici jako hardwarová, virtuální i cloudová appliance. Barracuda NextGen Firewall uživatelům nabízí velmi pokročilé řešení pro informační bezpečnost, do něhož mimo jiné spadá filtrování webu a e-mailu, ochrana před neoprávněným přístupem, správa aplikací na úrovni sedmé vrstvy a řízení přístupu k síti. Mezi další funkce patří inteligentní řízení zátěže linek a záložních spojení podle aplikací a stavu sítě i vysoce efektivní nástroje na dálkovou analýzu provozu a dění na síti.

V polovině tohoto roku proběhl v rámci NNS Labs srovnávací test deseti firewallů nové generace různých výrobců “2018 Next Generation Firewall Group Test”, v němž byl zahrnut také Barracuda Networks CloudGen Firewall model F800.CCE v7.2.0. V rámci hodnocení byla srovnávána efektivnost bezpečnostních funkcí, výkon a cenové náklady.

Ve zmíněném hodnocení byly oceněny přednosti Barracuda Networks CloudGen Firewall a produkt získal od NSS Labs rating “Recommended”.

Více informací o produktech Barracuda Networks můžete získat na stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/barracuda

Distributorem zařízení Barracuda Networks pro Českou republiku a Slovensko je společnost Gesto Communications, která je držitelem certifikací pokrývajících celé portfolio výrobce včetně implementace komplexních bezpečnostních řešení.

www.gestocomm.cz