ADATA XPG představuje paměťový DDR4 RGB modul SPECTRIX D41 TUF Gaming Edition

Praha, Česká republika – 21. srpna 2018 – ADATA Technology, přední výrobce výkonných DRAM paměťových modulů a NAND Flash produktů dnes představila DDR4 RGB paměťový modul XPG SPECTRIX D41 TUF Gaming Edition. Speciální edice paměťového modulu má certifikát TUF Gaming Alliance, což znamená, že prošel pečlivým testováním a splňuje nejpřísnější standardy herní aliance. Své majitele uchvátí stejně špičkovým výkonem a programovatelným RGB osvětlením jako originální model, navíc ale přináší bojovnější vzhled díky černému chladiči se žlutým zdobením.

„Je nám ctí spolupracovat s partnery, jako je ASUS a TUF Gaming Alliance. Můžeme tak nabídnout paměťový modul, který ocení hráči všech úrovní,“ říká Tom Chan, Marketing Director at XPG, a dodává: „Zákazníky potěší zejména špičkový výkon certifikovaný TUF Gaming Alliance, excelentní spolehlivost a poutavé RGB efekty.”       

Prosvětlení díky RGB efektům

Při návrhu designu paměťového modulu SPECTRIX D41 TUF Gaming Edition se designéři inspirovali brněním. Na horní straně je proto odvážně vypadající chladič, který jen podtrhuje špičkový výkon modulu. RGB LED pásek není ničím krytý a září tak bez omezení do prostoru. Uživatelé mohou vybírat z různých světelných efektů, nastavovat vzory blikání, jeho rychlost, intenzitu a další parametry. Světelné efekty jsou programovatelné prostřednictvím programu ASUS SYNC RGB a mohou být synchronizované se světelnými efekty základní desky, grafické karty a dalších komponent, takže celá herní sestava nabídne špičkově sladěný vizuální zážitek.

Rychlost a účinnost

SPECTRIX D41 TUF Gaming Edition přináší špičkový výkon díky frekvencím až 3 200 MHz. Podporuje jak platformu Intel® X299 2666 MHz, tak platformu AMD/ Ryzen, stejně jako Intel® Extreme Memory Profile (XMP) 2.0 pro bezproblémové přetaktování přímo v operačním systému počítače.

Spolehlivost a odolnost

Při výrobně paměťového modulu SPECTRIX D41 TUF Gaming Edition byly použity jen ty nejkvalitnější čipy vybrané tak, aby nabídly nejvyšší možnou spolehlivost a odolnost. Obsahuje také na míru navržený chladič a vícevrstvou desku plošných spojů, která zlepšuje kvalitu a stabilitu přenášených signálů. Stejně jako všechny ostatní paměťové moduly ADATA a XPG se i SPECTRIX D41 XPG TUF Gaming Edition bude prodávat s doživotní zárukou.

###

O značce XPG
Xtreme Performance Gear, neboli XPG, je značka společnosti ADATA nabízející špičkově výkonný PC hardware. Produkty XPG se vyznačují tím, že ještě překročily přísná testovací kritéria ADATA A+, čímž dosahují nejvyšších standardů pro skvělou stabilitu a výkon celého zařízení. XPG nabízí náročným hráčům a nadšeným příznivcům přetaktování tu nejlepší zkušenost na hraně možností. XPG v sobě spojuje nejlepší technické vlastnosti a špičkový design, jemuž se dostalo řady mezinárodních ocenění. Ta zahrnují například Good Design Awards z Japonska a tchajwanskou Excellence Gold Awards. Produkty ADATA XPG jsou dobře známé všem příznivcům přetaktování a profesionálním herním týmům, které je využívají jako základ své vítězné hardwarové výbavy. Pro vice informací navštivte www.xpg.com