HyperX rozšiřuje svoje řady DDR4 pamětí Predator a Predator RGB

GAMESCOM, COLOGNE, Německo – 21. srpna 2018 – HyperX, herní divize společnosti Kingston Technology, Inc., dnes ohlásila rozšíření svých sérií Predator DDR4 RGB a Predator DDR4. Predator DDR4 RGB je nyní dostupný v rychlostech do 4000MHz a HyperX Predator DDR4 je nyní dostupný až do velikosti 128 GB a frekvencích do 4133MHz. Paměti HyperX jsou navržené hráče, nadšence a extrémně výkonné počítače.

Nové paměti Predator DDR4 RGB a Predator DDR4 jsou navržené pro použití v sestavách s nejnovějšími procesory společností Intel a AMD. Oba produkty mají připravené Intel XMP profily optimalizované pro lepší výkon. HyperX Predator DDR4 RGB je samozřejmě vybaven LED světelným páskem s plynulým přechodem RGB efektů.1 Paměti jsou kompatibilní se softwarem pro ovládání podsvícení od většiny výrobců, včetně ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync a Asrock Polycom RGB. Další informace ohledně kompatibility programu na ovládání podsvícení a základních deskách naleznete na webových stránkách jednotlivých výrobců základních desek.

“Rozšíření řady Predator DDR4 a Predator DDR4 RGB umožňuje nadšencům více si přizpůsobit počítač svým představám a posunout sestavu na novou úroveň,” říká Adrien Viaud, Field Application Engineer HyperX. “S více než 15 lety praxe v oblasti herních pamětí s kvalitou HyperX jsou produkty jako FURY, Predator DIMM nebo Impact SODIMM ideální pro hráče vylepšující si svůj počítač nebo notebook. ”

HyperX Predator DDR4 tak přináší paměti s vysokou frekvencí a nízkým časováním při velikosti od 4 GB do 16 GB v jediném modulu a v kitech dvou, čtyř nebo osmi pamětí o celkové velikosti 16 GB, 32 GB, 64 GB a 128 GB. Všechny moduly jsou testované při výrobě a mají doživotní záruku. Paměti Predator DDR4 přináší to nejlepší z obou světů, extrémní výkon i špičkovou spolehlivost.

Paměti Predator DDR4 a Predator DDR4 RGB jsou vystavené ve stánku HyperX na Gamescom 2018.

HyperX si bere svoje motto We’re All Gamers k srdci. Ať už jste běžný hráč, profesionál, hrajete na PC, mobilu nebo konzoli, cílem HyperX je dodat produkty respektující potřeby hráčů nebo dodat ještě o něco víc v každé klávesnici, myši, paměti, sluchátkách nebo podložce, kterou připraví.

1  Podsvícení upravitelné se softwarem pro úpravu RGB základní desky

Dostupnost

Paměti HyperX Predator DDR4 a HyperX Predator DDR4 RGB jsou dostupné ve všech partnerských obchodech. Podrobnější informace můžete získat na domovském webu divize HyperX.

HyperX Predator DDR4 RGB:

Velikosti: 8 GB (jeden modul), 16 GB (sada 2 modulů), 32 GB (sada 4 modulů)  

Frekvence: 2933 MHz, 3200 MHz, 3600 MHz, 4000 MHz

Časování: CL15, CL16, CL17, CL19

Napětí: 1,35 V

Provozní teploty: od 0 °C do 70 °C

Rozměry: 133,35 mm x 42,2 mm

HyperX Predator DDR4:

Velikosti: 8 GB, 16 GB (jeden modul), 8 GB, 16 GB, 32 GB (sada 2 modulů), 16 GB, 32 GB, 64 GB (sada 4 modulů), 128 GB (sada 8 modulů)

Frekvence: 2400 MHz, 2666 MHz, 3000 MHz, 3200 MHz, 3333 MHz, 3600 MHz, 4000 MHz, 4133 MHz

Časování: CL12, CL13, CL15, CL16, CL17, CL19

Napětí: 1.35 V

Provozní teploty: od 0 °C do 85 °C

Rozměry: 133.35 mm x 42.2 mm  

O divizi HyperX

HyperX je herní divize společnosti Kingston Technology Company, Inc., největšího nezávislého výrobce paměťových produktů na světě, vytvořená s cílem poskytovat hráčům, konstruktérům PC a uživatelům náročným na výkon komponenty na nejvyšší úrovni. Již 15 let je základním posláním divize HyperX vyvíjet herní produkty pro hráče – vysokorychlostní paměťové moduly, SSD disky, headsety, klávesnice, myši, USB flash disky a podložky pod myši – pro komunitu hráčů a další nadšence. Značka HyperX již získala celou řadu ocenění a vytesala své jméno na vrcholu žebříčků díky tomu, že konzistentně dodává produkty, které poskytují špičkový komfort, estetiku, výkon a spolehlivost. Zařízení HyperX je volbou profesionálních hráčů, technologických nadšenců a těch, kdo své počítače rádi přetaktovávají, a to na celém světě, protože splňuje nejpřísnější nároky na produkty a vyrábí je z nejlepších komponent v dané třídě. Společnost HyperX již dodala více než 5 miliony headsetů po celém světě.

Připojte se k globální #HyperXFamily na facebooku facebook.com/hyperxcommunity a uvidíte, jak mohou produkty HyperX produkty zlepšit váš herní zážitek u konzole i PC a mohou zlepšit výkon vašeho počítače. Více informací naleznete také na stránce hyperxgaming.com. Nezáleží na tom, jak zkušený hráč jste, jaká je vaše úroveň nebo jaké hry hrajete, podporujeme všechny hráče kdekoliv na světě s hlavní myšlenkou — Všichni jsme hráči.

Webová stránka: http://www.hyperxgaming.com/

Twitter: https://twitter.com/HyperX

Facebook: https://www.facebook.com/hyperxcommunity