Nová bezdrátová herní myš Logitech G PRO Wireless je potvrzeným vítězem

Na návrhu myši PRO Wireless spolupracovali špičkoví hráči, aby jím pomáhala vyhrávat

G PRO Wireless Mouse-06.jpg

Praha, Česká republika – 21. srpna 2018 – Logitech G, značka společnosti Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI), dnes představila herní myš Logitech® G PRO Wireless. Je to první bezdrátová herní myš s technologií Logitech G LIGHTSPEED™, kterou si profesionální e-sportovci navrhli sami pro sebe. Myš Logitech G PRO Wireless slouží k hraní na nejvyšší úrovni a je vybavena špičkovým 16K snímačem Logitech G HERO (High Efficiency Rated Optical), který zaručuje maximální rychlost, přesnost a citlivost. Myš disponuje také exkluzivní technologií Logitech G LIGHTSPEED, jediné bezdrátové řešení, které je vhodné pro hraní na profesionální úrovni a aktivně ho užívají špičkoví hráči na herních turnajích.

Myš PRO Wireless váží pouhých 80 g, a přesto je neuvěřitelně robustní. Tohoto „technického zázraku“ bylo dosaženo díky promyšlené odlehčené konstrukci s krytem o tloušťce 1 mm a unikátním vyztužovacím endoskeletem. PRO Wireless je také kompatibilní se systémem bezdrátového dobíjení Logitech G POWERPLAY umožňujícím nepřetržité dobíjení myši během hraní. Myš má za sebou více než dva roky vývoje, na němž se podílelo přes 50 profesionálních e-sportovců z celého světa. Výsledkem je verze s nejmodernějšími technologiemi a extrémním výkonem, stvořená s cílem pomáhat hráči k vítězství.

Tweetněte: Poznejte novou preferovanou zbraň špičkových světových profesionálních hráčů – bezdrátovou herní myš @LogitechG PRO Wireless.

„Vždy jsme byli přesvědčeni, že se bezdrátový přenos dá natolik zdokonalit, aby s naším bezdrátovým vybavením mohli hrát a vyhrávat i profesionální e-sportovci,“ říká Ujesh Desai, viceprezident a generální ředitel Logitech Gaming. „Spolupracovali jsme s mnoha hráči, kteří používali tuto myš po mnoho měsíců na různých herních turnajích. Hrál s ní také Profit z týmu London Spitfire na šampionátu OWL a tato myš se stala osvědčeným vítězem nad konkurencí.“

Pro zajištění převahy nad soupeři je myš Logitech G PRO Wireless vybavena špičkovým a v současné době nejvýkonnějším 16K snímačem Logitech G HERO. Snímač má novou optiku a vylepšený trasovací algoritmus, který zajišťuje mimořádně přesné sledování polohy bez akcelerace, vyhlazování nebo filtrování v celém rozsahu rozlišení. Překonává výkon předchozí generace snímačů, je schopen snímat rychlostí přes 400 IPS a dokáže pracovat s rozlišením až 16 000 DPI s přesností na jeden pixel.

„Mít tak lehkou bezdrátovou myš, o níž jsem věděl, že se na ni mohu plně spolehnout, pro mě na šampionátu znamenalo obrovský rozdíl,“ řekl Profit z týmu London Spitfire. „Pomohla mi také získat titul Nejužitečnější hráč – je to prostě boží myš.“

Díky špičkovému snímači v kombinaci s ultra rychlou bezdrátovou technologií Logitech G LIGHTSPEED nabízí myš Logitech G PRO Wireless hraní bez výpadků, rychlost odezvy 1 ms, plně optimalizovaný bezdrátový přenos, neuvěřitelnou citlivost a vysokou spolehlivost při herních soubojích na špičkové úrovni. Bezdrátový USB přijímač LIGHTSPEED je možné uložit přímo do těla myši, aby se dal pohodlně přenášet.

Každou funkci Logitech G PRO Wireless je možné přesně nastavit. Myš byla navržena ve spolupráci více než s 50 profesionálními e-sportovci a výsledkem je lehké a komfortní zařízení s maximálním výkonem.

„Bylo opravdu skvělé spolupracovat s Logitech G na projektu, jakým je bezdrátová myš G PRO Wireless,“ řekl Zven, hráč týmu SoloMid.  „Opravdu nám naslouchali a reagovali na naše podněty. Snažili se vyhovět všem požadavkům a vytvořili úžasnou myš, která je pro mé potřeby naprosto ideální.“

Myš má také konfigurovatelná levá a pravá boční tlačítka, takže se hodí pro praváky i leváky. Funkce všech tlačítek a RGB podsvícení LIGHTSYNC lze nastavit programem Logitech Gaming Software (LGS). Přepínač DPI je umístěn spodní straně myši, aby se zabránilo nechtěné změně rozlišení během hraní.

Cena a dostupnost

Bezdrátová herní myš Logitech G PRO Wireless by měla být v prodeji v srpnu 2018 za doporučenou maloobchodní cenu 3 829 Kč. Pro získání dalších informací navštivte náš web či blog anebo se k nám připojte na Facebooku.

O značce Logitech G

Logitech G, značka společnosti Logitech International, je celosvětově přední výrobce herních zařízení pro PC a konzole. Logitech G se zaměřuje na to, aby hráčům na všech úrovních nabízela nejlepší produkty v tomto oboru – klávesnice, myši, headsety, podložky pro myši a simulátory, například volanty a letecké kniply, které vznikly díky spojení inovativního designu, vyspělých technologií a hluboké vášně pro hraní. Společnost Logitech International se sídlem v Lausanne byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX Swiss Exchange (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI). Více informací o společnosti Logitech G můžete získat na webových stránkách www.LogitechG.com, firemním blogu nebo na Twitteru s hashtagem @LogitechG.