Pinnacle Studio 22 Ultimate vylepšuje střih videa s novými funkcemi inspirovanými profesionály

Novinky, jako jsou úpravy pomocí tří a čtyř bodů, Color Grading a MultiCam Capture Lite, nabízí pokročilé možnosti střihu a přiblíží videa profesionální tvorbě

Praha – 22. srpna 2018: Corel, přední světová softwarová společnost, představila Pinnacle Studio™ 22 Ultimate, vlajkový software pro střih videa společnosti Pinnacle, který nabízí výkonné funkce, přesné ovládací prvky a špičkové efekty pro tvorbu poutavých video projektů s profesionálním vzhledem. S novinkami, jako jsou úpravy pomocí tří a čtyř bodů, Color Grading, dynamická videa na rozdělené obrazovce, MultiCam Capture Lite a mnoho dalších, nabízí Pinnacle Studio 22 Ultimate uživatelům komplexní kolekci funkcí inspirovaných profesionály, které uživatelům pomohou vyjádřit jedinečné vize a dosáhnout ohromujících výsledků.

„Pinnacle Studio Ultimate je jasnou volbou pro uživatele, kteří u spotřebitelského editoru videa hledají skutečně kreativní ovládání a sofistikované možnosti střihu,“ říká Michel Yavercovski, hlavní vedoucí správy produktů pro Pinnacle. „V nové verzi tyto výhody ještě zvýrazňujeme díky sadě funkcí inspirovaných profesionály, které jsou ideální pro nadšence do videa, kteří chtějí své dovednosti posunout na další úroveň. S novými funkcemi, jako jsou Color Grading, úpravy pomocí tří a čtyř bodů a dynamická videa na rozdělené obrazovce s klíčovými snímky, je Pinnacle Studio Ultimate tou pravou volbou pro každého, kdo chce vytvářet projekty se vzhledem a kreativitou profesionální produkce.“

Pinnacle Studio Ultimate 22 posouvá hranice možností spotřebitelských editorů videa s novými funkcemi, mezi které patří:

 

  • Novinka: Color Grading: Navoďte tu správnou atmosféru videa s novými výkonnými ovládacími prvky filtrů Color Grading, včetně korekce barev, barevných kruhů, LUT (Look-Up Tables, nástroj na úpravu barevnosti videa), škály vln a dalšího. Použijte filtr Color Grading k vyrovnání barev dvou klipů zachycených za jiných světelných podmínek nebo se nechte inspirovat a vytvořte sluncem zalité prostředí nebo ledově modrou krajinu.
  • Novinka: Úpravy pomocí tří a čtyř bodů: Užijte si nejvyšší úroveň flexibility a přesnosti. Označte počáteční a koncové body klipu na časové ose a vkládejte klipy s naprostou přesností.
  • Novinka: MultiCam CaptureLite: Vytvářejte poutavá videa současným nahráváním záznamu obrazovky a webové kamery. Nahrávejte a kombinujte dva toky videa, včetně plynulé synchronizace zachyceného videa, systémového zvuku a zvuku mikrofonu. MultiCam Capture Lite, který je nyní součástí produktu Pinnacle Studio 22, se skvěle doplňuje s úpravou záznamů z více kamer a bude velkým přínosem pro vaši tvorbu.
  • Novinka: Video na rozdělené obrazovce s klíčovými snímky: Dodejte snímkům videa na rozdělené obrazovce pohyb s novými ovládacími prvky na základě klíčových snímků. Ukazujte více toků najednou, vytvářejte jedinečné přechody a efekty a mnoho dalšího.
  • Novinka: Vytváření efektů Tiny planet: Stačí importovat záznam 360° videa a můžete začít se střihem. Nyní můžete obecenstvu nabídnout jedinečnou perspektivu převedením záznamu na sférická panoramata a vytvořit efekty jako „Tiny planet“ nebo „Rabbit hole“! Tyto nové kreativní možnosti doplňují zážitky ze střihu 360° videa, který podporuje populární formáty 360° videa a umožňuje korekci barev, přidávání titulků, ořez a export 360° videa. Nebo si můžete vybrat jeden úhel a převést 360° video na standardní zobrazení.
  • Vylepšení: Pinnacle MyDVD®: S novým a zjednodušeným uživatelským rozhraním je nyní vypalování video projektů na disky s více než 100 přizpůsobitelných nabídek, dílčích nabídek, kapitol a hudbou snazší a rychlejší.
  • Vylepšení: Efekty od NewBlueFX: Zvyšujte, optimalizujte a zrychlete produkci s NewBlue Video Essentials 1. Vyzkoušejte efekty Retuše pleti, Rybí oko a mnoho dalších špičkových efektů z této oblíbené kolekce od NewBlueFX.

 

K těmto novým funkcím navíc Pinnacle Studio 22 Ultimate nabízí širokou škálu vysoce kreativních a pokročilých možností střihu videa v rozlišení HD a 4k včetně ovládacích prvků na základě klíčových snímků, dynamických přechodů, průhlednosti stop a fázové animace. Pinnacle Studio 22 Ultimate je součástí řady Pinnacle Studio, která zahrnuje také Pinnacle Studio 22 Plus Pinnacle Studio 22. Další informace o produktové řadě Pinnacle Studio 22 naleznete v této srovnávací tabulce.

Dostupnost

Produkty Pinnacle Studio 22 Ultimate, Pinnacle Studio 22 Plus a Pinnacle Studio 22 jsou nyní dostupné v češtině, dánštině, holandštině, angličtině, finštině, francouzštině, němčině, italštině, japonštině, polštině, ruštině, španělštině a švédštině. Doporučená prodejní cena produktu Pinnacle Studio 22 Ultimate je 3.195 CZK; produktu Pinnacle Studio 22 Plus 2.457 CZK a produktu Pinnacle Studio 22 je cena 1.474 CZK. K dispozici je i upgrade za speciální cenu. Ceny v EUR zahrnují DPH. Další informace naleznete na adrese www.pinnaclesys.com.

Spojte se s námi a zjistěte více

Pinnacle Studio naleznete na Facebooku na adrese www.facebook.com/pinnaclesys. Využijte užitečné výukové zdroje na adrese http://learn.corel.com.

O Pinnacle

Produkty Pinnacle, které vám přináší Corel, dávají lidem možnost vyjádřit své kreativní vize prostřednictvím videa. Pinnacle Studio, které je proslulé širokou škálou funkcí a přesných ovládacích prvků, je pokročilý editor videa, který umožňuje uživatelům posouvat hranice a přiblížit se profesionální tvorbě. Další informace o Pinnacle a vlajkovém editoru videa Pinnacle Studio najdete na adrese www.pinnaclesys.com.

Cíl Corelu, jedné z největších světových softwarových společností, je snadný: pomáhat lidem dosahovat nových úrovní kreativity, produktivity a úspěchu. Další informace naleznete na adrese www.corel.com.