Potěší cenou, designem a snadným ovládáním s hlasovým průvodcem

23. 8. 2018 –  Nová značka spotřební elektroniky uGo začala dodávat na český trh přenosný Bluetooth reproduktor uGo Bazooka UBS 1174

Bezdrátový přenosný reproduktor uGo Bazooka se snadno ovládá a díky své mobilitě umožňuje mnoho hudební zábavy doslova kdekoli. O zvuk se starají dva 2,5″ měniče na čelní straně a jeden boční měnič o velikosti 5,5″. Celkový výkon reproduktoru dosahuje 16 W. Atraktivní design kompletně v černé barvě je doplněn LCD displejem s informacemi výhradně v červené barvě, boky reproduktoru pak mají proměnlivé barevné LED podsvícení. Na čelní straně je umístěno i ovládání hlasitosti a intenzity basů. Jediným tlačítkem lze volit mezi připojením Bluetooth nebo FM rádiem, případně vybrat zdroj hudebních souborů z microSD karty nebo USB disku. Volba zdroje hudebních souborů je doprovázena hlasovým průvodcem. Na předním panelu je i vstup pro mikrofon, který je součástí balení, a lze jej využít například pro Karaoke večírek. Reproduktor se snadno a rychle spáruje se zařízením s Bluetooth připojením a hudební knihovnou například v mobilním telefonu. Proces připojení je opět doprovázen hlasovým průvodcem. Dosah Bluetooth připojení je 10 metrů. Baterie o kapacitě 2 000 mAh se nabíjí přes USB rozhraní a zajistí až tříhodinový provoz reproduktoru.

Dostupnost a cena
Bezdrátový reproduktor uGo Bazooka UBS-1174  je dostupný prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců. Doporučená koncová cena je 790 Kč včetně DPH.

Vlastnosti:
• výkonné měniče s výkonem 16 W
• funkce: rádio FM, MP3, AUX
• funkce karaoke
• čtečka karet micro SD a USB
• integrovaná nabíjitelná baterie 2000 mAh (3 h práce na jednom nabití)
• bezdrátové připojení s dosahem do 10 m
• kvalitní mikrofon v balení
• LCD displej
• kolečko pro regulaci hlasitosti a basů
• ramenní popruh

Specifikace:
Výkon: 16W (10W + 2 × 3W)
Impedance: 4 Ohm
Velikost měniče: 1 × 5,5″ + 2 × 2,5″
Rozměry: 17,5 × 17,5 × 35,5 cm
Konektor: 3,5mm mini jack (AUX), USB, microSD, micro USB (napájení), 6,3mm jack (mikrofon)
Hmotnost: 1,9 kg
Podsvícení: Ano
Regulace basů: Ano
Komunikace: bezdrátová
Typ připojení: Bluetooth
Dosah: 10 m
Kapacita baterie: 2000mAh
Vstupní napětí: 7,4 V

Více na:

http://ugo-europe.com/product/wireless-speaker-ugo-bazooka-karaoke-bluetooth-black-microphone

—————————————————————

Značka uGo  nabízí produkty, které jsou navrženy a vyrobeny na míru každodenním aktivitám moderního života. Od jednoduchých řešení napomáhajících komunikaci, přes periferie počítačů pro kancelářské použití a produkty pro aktivní životní styl i zábavu až po mobilní technologie. Produkty se značkou uGo jsou rozděleny do jednotlivých kategorií podle segmentu použití.