První konfigurace profesionálního notebooku Toshiba Tecra Z50-E na našem trhu

  • Firemní 15,6notebook s procesory 8. generace Intel® Core™
  • Zaměřen na trvalý výkon, zabezpečení a pohodlnou práci na cestách

Tecra_Z50-E.jpg

Praha 23. srpna 2018 – Toshiba Europe GmbH uvedla na český a slovenský trh první konfigurace nejnovější modelové řady profesionálních notebooků Tecra Z50-E s matným antireflexním IPS full HD displejem o úhlopříčce 15,6″. V kategorii takto velkých notebooků zaujme uživatele hmotnost začínající dle konfigurace již na 2 kg. Počítače pohání procesory 8. generace Intel® Core™ i5 a Core™ i7 s podporou 8 GB operační paměti DDR4, kterou je možné dále rozšířit, rychlých SSD disků a 64bitového operačního systému Winows 10 Pro. O grafické operace se stará adaptér Intel® UHD Graphics 620.

Vysoký standard pro profesionální využití

Notebooky Tecra Z50-E jsou navrženy na základě osvědčených zkušeností s výrobou profesionálních přenosných počítačů společnosti Toshiba. Jejich koncept zahrnuje prostředky pro maximální zabezpečení uložených dat a ochrany proti útoku zvenčí, kvalitní podsvícenou klávesnici, množství portů v plné velikosti, nadstandardní servisní a záruční podmínky, vysokou výdrž na baterie po dobu až 8,5 hodiny a bytelné šasi kombinující hliník a tvrzený plast, jehož odolnost byla ověřena nezávislými testy v německém zkušebním ústavu TÜV Rheinland®.

Konektivita přístrojů Tecra Z50-E zahrnuje jeden port USB 3.1 a tři USB 3.0, dále RGB, HDMI, RJ-45 a čtečku paměťových karet SD. Z další výbavy vyčnívá čtečka otisků prstů usnadňující bezpečnou a rychlou autentizaci uživatele a vlastní Toshiba BIOS. Vysokým firemním nárokům odpovídá tříletá záruční doba s možností on-site servisu u zákazníka a bonus v podobě Záruky spolehlivosti Toshiba (Reliability Guarrantie), která zajišťuje, že pokud během prvního roku od zakoupení vypoví notebook službu vinou výrobní vady, získá zákazník kromě záruční opravy také celou pořizovací cenu zpět.

První konfigurace na našem trhu

Na našem trhu jsou k dispozici první dvě konfigurace tohoto notebooku. První z nich, Tecra Z50-E-104, je k dostání za doporučenou koncovou cenu 29 900 Kč (1 150 €). Pohání ji procesor Intel® Core™ i5 a pro data je k dispozici SSD disk s kapacitou 256 GB. Druhý model nese označení Tecra Z50-E-105, jeho srdcem je procesor Intel® Core™ i7 a obsahuje SSD disk s kapacitou 512 GB. Jeho cena je stanovena na 35 000 Kč (1 350 €). Uvedené ceny zahrnují tříletou on-site záruku a Záruku spolehlivosti Toshiba. Notebooky jsou k dispozici prostřednictvím autorizovaných prodejců společnosti Toshiba.

Informace o novinkách, stávajících tiskových zprávách, knihovny obrázků a další kontakty pro média získáte zde: www.toshiba-czech.com/press.

Toshiba on-line

Specifikace a popis nejnovějších produktů společnosti Toshiba včetně dalších informací naleznete na stránkách http://www.toshiba-czech.com/.

Spojit se společností Toshiba se můžete také na našich kanálech v rámci sociálních médií: www.linkedin.com/company/toshiba-business-computing-solutions

O společnosti Toshiba

Během více než 140 let vybudovala společnost Toshiba Corporation se sídlem v Tokiu celosvětovou síť téměř 400 společností, které se zaměřují především na implementaci spolehlivých technologií do oblastí sociální infrastruktury, energie, elektronických zařízení a digitálních řešení – základní prvky pro moderní život a společnost. Společnost Toshiba, vedená závazkem skupiny Toshiba “ Committed to People, Committed to the Future”, podporuje globální činnosti, které přispívají k vytvoření světa, ve kterém bude usnadněn život budoucím generacím. Ve fiskálním roce 2017 dosáhla skupina s 141 000 zaměstnanci po celém světě ročních tržeb vyšší než 3,9 bilionu jenů (37,2 miliardy dolarů).

Více o společnosti Toshiba se dozvíte zde: www.toshiba.co.jp/worldwide/about/index.html