Zpátky do školy s tygříkem Maxíkem a youtuberkou Andy Coconut

Praha, 27. srpna 2018 – Centrum Černý Most připravilo na začátek školního roku pestrý program. Návštěvníci s dětmi se mohou těšit na tvořivé dílny, 3D tiskárnu nebo soutěže s youtuberkou a tanečnicí Andy Coconut. Dětský svět Maxíkov v těchto dnech oslaví i obdržení certifikátu Česká kvalita a jako první hřiště v nákupním centru v České republice získává značku „Hřiště-tělocvična-sportoviště – OVĚRENÝ PROVOZ“. Při příležitosti slavnostního předání tohoto ocenění vystoupí oblíbená skupina Čiperkové.

Centrum Černý Most zahájilo nový školní rok. Po prázdninové přestávce na děti opět čekají pravidelná cvičení jógy, tvůrčí workshopy, divadlo nebo lekce angličtiny s rodilým mluvčím. Během celého týdne jsou pro ratolesti členů věrnostního programu připraveny zajímavé dárky. Rodiče zase potěší slevy na dětský sortiment.

Zpátky do školy s Centrem Černý Most

 

  • 3. září – Pondělní jógy pro děti se vracejí

 

    • Centrum Černý Most ve spolupráci s nadací Yoga Help zahajuje podzimní lekce jógy pro děti předškolního věku a děti prvního stupně základní školy. Ukázkové hodiny s herečkou a profesionální lektorkou Petrou Špindlerovou proběhnou v pondělí 3. září od 15 do 18 hodin na Central Plaza. Pro děti je navíc připravena 3D tiskárna a tvůrčí dílna, kde si vyzkouší malování na trička. Mimo jiné si mohou společně s rodiči pod dohledem odborníků z Curaprox nacvičit správné techniky čistění zubů a jako dárek pak obdrží zubní kartáček. Návštěvníci se také setkají s mistrem Evropy v jojo soutěžích Robertem Kučerou, který je celým odpolednem provede.
    • Lekce jógy pro děti členů věrnostního programu se konají každé pondělí od 14:30 do 15:15 (děti prvního stupně základní školy) a od 15:30 do 16:15 hodin (děti předškolního věku) v zálivu u multikina CineStar. Podmínkou účasti je jednoduchá registrace na webu Centra Černý Most. Více informací naleznete na Facebooku Centra Černý Most.

 

  • 5. září – Zazpívejte a zatančete si se skupinou Čiperkové

 

  • Dorazte na slavnostní předání certifikátu České kvality pro Maxíkov a užijte si odpoledne plné zábavy s dětskou skupinou Čiperkové. Až se děti dosyta vytančí, mohou si vyzkoušet modelování zvířátek z balonků. Pro děti členů věrnostního programu Centra Černý Most jsou připravené magnety na speciální 3D tiskárně. Čiperkové vystoupí od 16 hodin na Central Plaza.

 

 

  • 6. září – Čtvrteční angličtina s rodilým mluvčím
  • Ve čtvrtek 6. září od 15 hodin budou na Central Plaza prezentovány ukázkové hodiny angličtiny pro děti. Hodiny angličtiny probíhají v Centru Černý Most pravidelně ve spolupráci s jazykovým centrem Berlitz. Odpolednem plným cizojazyčných her a písní provede i tentokrát Robert Kučera.
  • Lekce angličtiny se budou, stejně jako před prázdninami, konat každý čtvrtek v odpoledních hodinách v dětském světě Maxíkov. Členové věrnostního programu musí přihlašovat své děti vždy dopředu na webu Centra Černý Most. Více informací naleznete na Facebooku Centra Černý Most.

 

 

  • 8. a 9. září – Víkend v Maxíkově s Andy Coconut

 

    • Od 10 do 18 hodin čeká na malé dobrodruhy v prostorách dětského světa Maxíkov bohatý program. Na 3D tiskárně si vytisknou magnety s maskotem Maxíkem anebo si v kreativní dílně zkusí vyrobit originální školní pomůcky. V herní zóně mohou využít X-boxu Kinect a trochu se po prvním školním týdnu odreagovat. Od 14 hodin se bude na děti těšit youtuberka a tanečnice Andy Coconut, se kterou si užijí spoustu legrace, tance a soutěží.
    • Pokud by někdo náhodou do Maxíkova netrefil, dovede ho tam maskot Maxík a jeho družina, kteří se budou po celý víkend pohybovat po centru a fotit se s návštěvníky.

Více informací naleznete na www.centrumcernymost.cz nebo na www.facebook.com/centrumcernymost.

O společnosti Unibail-Rodamco-Westfield 

 

Společnost Unibail-Rodamco-Westfield je předním globálním developerem a provozovatelem nákupních destinací. Její portfolio, jehož hodnota byla k 31. prosinci 2017 oceněna na 62 mld. eur, tvoří z 88 % komerční komplexy, ze 7 % kancelářské prostory a ze 6 % konferenční a kongresové prostory. Skupina vlastní a provozuje 102 nákupních center, z nichž 56 tvoří vlajková centra v nejdynamičtějších městech Evropy a Spojených států amerických. Do nákupních center společnosti Unibail-Rodamco-Westfield každoročně zavítá 1,2 mld. návštěvníků. Díky unikátní platformě, kterou skupina Unibail-Rodamco-Westfield poskytuje maloobchodním značkám a pořadatelům eventů, se zákazníkům dostává jedinečných a stále nových zážitků. 

Společnost působí ve 13 zemích na dvou kontinentech. Se svým týmem 3 700 profesionálů, historií úspěšných projektů a špičkovým know-how má Unibail-Rodamco-Westfield ideální pozici pro realizaci projektů světové třídy na té nejvyšší úrovni. Skupina se ve svém odvětví může pochlubit množstvím připravovaných developerských projektů v hodnotě 13 mld. eur.

V souladu se svým programem Better Places 2030 společnost Unibail-Rodamco-Westfield vytváří „lepší místa“, která respektují nejvyšší ekologické standardy a zlepšují kvalitu života ve městě. Společnost Unibail-Rodamco-Westfield je kotována na burzách Euronext Amsterdam a Euronext Paris (Euronext ticker: URW). Sekundárně se její Chess Depositary Interests (CDI) obchodují i v Austrálii. Skupina má rating A od agentur Standard & Poor’s, Moody’s a Fitch Ratings.

Pro více informací navštivte www.urw.com