FAYN: Neomezené mobilní volání a internet za 399 korun

Brno, 27. srpna 2018 – Společnost FAYN Telecommunications (FAYN), český telekomunikační operátor nabízející služby mobilních sítí a pevných linek, rozšiřuje svou nabídku mobilních tarifů o neomezené volání včetně dat za výhodnou cenu.

Nový tarif nese název fayn FLAT a obsahuje neomezené volání do všech sítí. SMS stojí od 0,48 Kč. Operátor volitelně přibaluje objemově neomezený mobilní internet a předpokládá jeho využití právě pro posílání textových zpráv přes internet zdarma.

Tarif fayn FLAT vyjde na 399 korun s daní a je bez závazku, platit lze dobíjením kreditu nebo zpětně na fakturu. Po vyčerpání 25 MB mobilních dat je rychlost snížena na maximálně 32 kb/s, ale objem stahovaných dat není limitován. To platí i v rámci roamingu v celé EU. Využívat lze jak mobilní sítě 3G, tak LTE. Pokud by zákazník o mobilní internet zájem neměl, vyjde tarif na 389 korun, případně si sám může zvolit jiný datový balíček.

„Rozhodli jsme se vyjít vstříc velké poptávce po neomezených mobilních tarifech. Ne každý potřebuje mnoho SMS, takže uvítá levnější tarif s nízkou cenou dokoupení SMS. Současně vnímáme potřebu být často online například na populárních messengerech, což pokryje přibalený datový tarif, se kterým lze být online neustále.“ řekl Lukáš Honek, ředitel společnosti FAYN.

Tarif fayn FLAT
Měsíční poplatek 389 Kč
Volání neomezeně
SMS do vlastní sítě 0,48 Kč
SMS do ostatních sítí 1,19 Kč
Data na měsíc (25 MB + FUP 32 kB/s) 10 Kč


FAYN dále přikročil k mírnému snížení cen většiny balíčků mobilního internetu. Přehled dostupných balíčků a cen je uveden v tabulce. Mobilní data FAYN jsou dostupná v sítích 3G i LTE a každý zákazník si může balíček sám aktivovat nebo deaktivovat v zákaznické zóně k libovolnému tarifu. Balíčky lze i dokupovat.

Mobilní datové balíčky FAYN
Objem 25 MB 150 MB 500 MB 1 GB 2 GB 5 GB
Cena před 16 Kč 80 Kč 180 Kč 280 Kč 330 Kč 460 Kč
Cena nyní 16 Kč 80 Kč 160 Kč 260 Kč 320 Kč 440 Kč
REMIX v ceně tarifu + 100 Kč + 200 Kč + 300 Kč

Ceny jsou uvedeny včetně DPH (21 %). Tarif REMIX má výhodnější ceny dat.

Na opačném konci nabídky pak může zaujmout například tarif SMALL s nejmenším datovým balíčkem. Lze tak získat SIM s malými a pomalými (zato objemově neomezenými) daty dohromady za 85 korun měsíčně. A nechybí ani základní dávka volných jednotek volání a SMS v ceně.

Další informace jsou k dispozici na adrese https://www.fayn.cz/tarify/.

O společnosti FAYN Telecommunications

FAYN Telecommunications s.r.o. je přední český VoIP operátor. Telefonováním přes internet (VoIP) se zabývá už od roku 2002, v srpnu roku 2013 vstoupil také mezi virtuální mobilní operátory. Každý den spolehlivě spojuje hovory desítek tisíc uživatelů, kteří si díky telekomunikacím chtějí být nablízku.

Posláním společnost FAYN Telecommunications je poskytovat kvalitní a spolehlivé telekomunikační služby za nejnižší možné ceny, při zachování vysokého komfortu. Ať už se jedná o soukromé osoby, živnostníky, velké firmy či call centra, uživatelé se vždy mohou spolehnout, že u FAYNu dostanou tu nejlepší péči. Více informací o společnosti a nabízených službách najdete na www.fayn.cz.