Vybavte svůj Galaxy Note9 stylovým příslušenstvím

Nic neudrží krok s tempem vašeho života jako Galaxy Note9 s celodenní výdrží baterie, novým bluetooth perem S Pen, inteligentním fotoaparátem a příslušenstvím šitým na míru podle vašeho vkusu.

Praha, 27. srpna 2018 – Společnost Samsung Electronics začala před několika dny s prodejem své nejnovější vlajkové lodě Samsung Galaxy Note9, a už nabízí hned několik druhů stylového příslušenství.

Dva v jednom – Clear View Standing Cover

Clear View Standing Cover udrží váš Galaxy Note9 v ideální poloze pro tvorbu selfie či sledování filmu. Navíc můžete přijímat hovory, kontrolovat notifikace a provádět další úkony bez nutnosti otevírat kryt. K dispozici je ve dvou barevných vyhotoveních – černém a modrém. Doporučená maloobchodní cena činí 1 399 Kč.

LED View Cover

Šikovné funkce, styl a ochrana. Tím se vyznačuje kryt LED View Cover, který vás pomocí LED světel upozorní na příchozí hovory, zprávy, a ještě mnohem více. Dokonce můžete jeho prostřednictvím ovládat i funkce přehrávání hudby. Přiřaďte svým kontaktům některou z přednastavených ikon, nebo si vytvořte vlastní. K dispozici je v černé a modré barvě. Doporučená maloobchodní cena je 1 599 Kč.

Stylový Leather Wallet Cover

Dopřejte si při používání Galaxy Note9 ještě větší luxus. Pouzdro Leather Wallet Cover je vyrobené z pravé italské kůže a díky speciálním mikrovláknům zabezpečí skvělou ochranu vašeho telefonu. Navíc ho můžete využít i jako pouzdro na své karty. Kryt je k dispozici v černé a červené barvě. Doporučená maloobchodní cena činí 1 399 Kč.

Silicone Cover

Pod jemným a hladkým povrchem krytu Silicon Cover se skrývá také skvělá odolnost a možnost pohodlné manipulace s vaším smartphonem Galaxy Note9. Jemný materiál chrání telefon před nárazy, zatímco mikrovlákna zabraňují jeho opotřebování. Svůj telefon můžete navíc stylově doladit výběrem té správné barvy krytu. Prodává se v černé, modré a bílé barvě. Doporučená maloobchodní cena je 599 Kč.

Ochranný Standing Cover

Získejte pro svůj Galaxy Note9 jedinečnou ochranu. Kryt Protective Standing Cover získal certifikaci vysoké úrovně zabezpečení. Stylový kryt je vybaven i šikovným stojanem, který zaručí pohodlné sledování vašeho obsahu na Infinity displeji. Pozorovací úhel si zvolíte vy. K dispozici je v černé a šedé barvě. Doporučená maloobchodní cena činí 999 Kč.

Transparentní Clear Cover

Předveďte se štíhlým provedením a pestrými barvami svého Galaxy Note9. Průhledný Clear Cover udrží váš smartphone v bezpečí, aniž by jakkoli narušil jeho styl. Doporučená maloobchodní cena činí 399 Kč.

Náhradní pero S Pen

Pokud náhodou ztratíte S Pen, nemusíte zoufat. Můžete si opatřit nový, přesně v té barvě, kterou jste měli – černý nebo žlutý. Doporučená maloobchodní cena je 699 Kč.

Duální bezdrátová nabíječka  

Už si nemusíte vybírat, které zařízení budete nabíjet jako první. S duální bezdrátovou nabíječkou můžete nabíjet dvě zařízení naráz. Šikovný stojan vám umožní během nabíjení telefonu sledovat váš oblíbený film nebo psát zprávy přátelům. K dispozici je v černé nebo bílé barvě. Doporučená maloobchodní cena je 2 199 Kč.

Bezdrátová nabíjecí podložka

Nabíjejte bez jakéhokoli zapojování. Stačí, když své zařízení položíte na bezdrátovou nabíjecí podložku s certifikací Qi. Spolehlivě a plně nabije všechny vaše přístroje kompatibilní s Qi a to včetně hodinek, aniž byste se museli zatěžovat používáním kabelů. V prodeji je v černé a bílé barvě. Doporučená maloobchodní cena činí 1 299 Kč.

DeX Cable

K tomu, abyste mohli používat Samsung DeX, vám bude stačit jen jeden kabel. Pomocí DeX Cable s HDMI a USB-C konektory propojíte externí obrazovku s Galaxy Note9 nebo s Galaxy Tab S4 – a můžete začít pracovat jako na klasickém stolním počítači. Kromě toho se DeX Cable jednoduše přenáší a zapojuje. Doporučená maloobchodní cena je 899 Kč.

Multiport Adapter (LAN)

S Multiport adaptérem si můžete vytvořit vlastní počítačové centrum a sledovat oblíbená multimédia ve špičkovém 4K Ultra HD rozlišení. Jednoduše připojte svůj Galaxy Note9 nebo tablet Galaxy Tab S4 k televizoru či monitoru prostřednictvím HDMI kabelu (není součástí balení) a zažijte obsah ve velkém formátu. Navíc se můžete prostřednictvím kabelu připojit k internetu a připojit i externí disk. Doporučená maloobchodní cena činí 2 499 Kč.

HDMI adaptér

Nový HDMI adaptér propojí váš Galaxy Note9 s jakýmkoli zobrazovacím zařízením, které využívá HDMI připojení (HDMI kabel není součástí balení). Díky jeho malým rozměrům ho můžete nosit stále s sebou. Doporučená maloobchodní cena je 999 Kč.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými transformačními myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení a digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů, polovodičů a LED displejů. Nejnovější informace najdete v Samsung Newsroom na adrese http://news.samsung.com.