Performics spolupracuje se společností Grimax, s. r. o.

Digitální agentura Performics, zaměřená na výkonnostní marketing, nově navázala spolupráci se společností Grimax, s. r. o. Agentura poskytuje pro Grimax služby v oblasti PPC reklamy a nákup prostoru v on-line médiích v České republice a na Slovensku.

Grimax, s. r. o., se již 20 let specializuje na prodej značkových dveří a příslušenství. Nabízí široký sortiment výrobků od předních výrobců dveří z České republiky i zahraničí, přičemž jejími hlavními dodavateli jsou Porta Doors, Vasco Doors a Door’sy.

Performics zajišťuje pro Grimax on-line marketingové kampaně v rámci výkonnosti, ale i brandu v Česku a na Slovensku a připravuje expanzi do sousedních zemí. Společným cílem je etablovat značku Grimax jakožto jedničku v oblasti prodeje dveří s nejlepším servisem a poradenstvím.

Dále chceme dosáhnout efektivního prodeje produktů, které nabízí letos spuštěný e-shop Grimax, a pomoci firmě i s dalším business developmentem.

„Zákazníkům nabízíme ty nejlepší dveře na trhu a k tomu jim chceme dopřát nejen odborné poradenství, ale celkově ten nejlepší servis,“  říká Petr Šedivý, marketingový ředitel společnosti Grimax.  

Performics

Agentura Performics je jakožto původní agentura zaměřující se na výkonnostní marketing hlavní hnací silou pro růst příjmů mnoha nejuznávanějších značek na světě. Napříč svou rozsáhlou globální sítí pokrývající 57 zemí využívá Performics data, technologie a talent k vytváření a proměňování poptávky spotřebitelů, kdekoliv je vyjádřena – v oblasti vyhledávání, sociálních médií, display reklamy, obchodu a off-line kanálů. Posláním agentury Performics je neúnavná snaha o dosahování skvělých výsledků. Performics má hlavní sídlo v Chicagu, patří do skupiny Publicis Media a má kanceláře v rámci sítě Publicis One. Pro více informací navštivte www.performics.com.