Zpěvačka Dua Lipa spolupracuje se značkou Jaguar na hudebně-technologickém projektu pro podporu modelů „PACE“

  • Aktuálně nejžhavější jméno světové hudební scény, zpěvačka Dua Lipa, spolupracuje s luxusní značkou Jaguar.
  • Společný projekt nastartuje evropskou kampaň na podporu vozů Jaguar řady „PACE“.
  • Exkluzivní vystoupení zpěvačky Dua Lipa a uvedení kampaně proběhne 3. září v Amsterdamu.
  • Krátké video ke kampani můžete zhlédnout zde.


Společnost Jaguar a celosvětově známá superstar, zpěvačka a skladatelka Dua Lipa oznámily speciální hudebně-technologickou spolupráci. Britská umělkyně s kosovskými kořeny odhalí výsledek projektu se značkou Jaguar na exkluzivním koncertu v Amsterdamu 3. září. Tento koncert odstartuje sérii akcí po celé Evropě s názvem The PACE: Season 1. Tato kampaň oslavuje populární SUV modely značky Jaguar, mezi které patří vozy E-PACE, F-PACE a I-PACE.

Současná nejsledovanější hudebnice na světě Dua Lipa nebude vystupovat s dalšími umělci, ale s novým vozem Jaguar I-PACE. Jde o elektrické SUV s nulovou emisí výfukových plynů a zrychlením z nuly na 100 km/h za 4,8 sekundy.

„Miluji, když svou hudbou a koncerty posouvám hranice, a právě to se podaří díky našemu partnerství. Jde o projekt, který kombinuje hudbu a technologie značky Jaguar. Jsem si jistá tím, že si moji fanoušci výsledek naší spolupráce zamilují. Vše bude odhaleno 3. září v Amsterdamu,“ dodala Dua Lipa ke spolupráci. „Jsem nadšená z toho, že moje první auto bude I-PACE a že tak pomůžu razit cestu pro novou generaci elektrických automobilů.“

Vyvrcholení spolupráce mezi zpěvačkou Dua Lipa a značkou Jaguar můžete sledovat 3. září na sociálních sítích: FacebookYoutubeTwitter a Instagram nebo webových stránkách značky Jaguar.

Více informací naleznete na www.media.jaguar.com