F.O.O.D. piknik 2018 v neděli 2. září na pražské Ladronce

Gastronomický festival F.O.O.D. piknik 2018 odstartuje v neděli 2. září v 11 hodin dopoledne na pražské Ladronce a potrvá až do večera, uzavře ho koncert Thoma Artwaye od 18.00 hod. Hlavním motivem letošního F.O.O.D. pikniku bude kromě výtečných pokrmů a delikátních surovin především setkávání s přáteli.

F.O.O.D. piknik je milovníky dobrého jídla považován za již tradiční svátek všech gurmánů. Nejinak tomu bude i letos. Návštěvníci F.O.O.D. pikniku se opět mohou těšit na stánky partnerů, kde budou k zakoupení hotové pokrmy i kvalitní suroviny od lokálních farmářů. K dispozici budou piknikové koše za zvýhodněnou cenu, díky kterým si piknik bude moci každý příchozí s chutí užít.

Celým dnem bude z pódia provázet herec a food bloger Lukáš Hejlík, dále se představí jeho přátelé z Gastrokroužku nebo Gourmet Academy a redaktoři a spolupracovníci časopisu F.O.O.D.

Připraven je i bohatý doprovodný program s hvězdami současné gastronomie, které předvedou přípravu tradičních i méně známých pokrmů, a postaráno bude i o hudební zážitek. Během pikniku si budou moci návštěvníci zasoutěžit o zajímavé ceny. Stejně jako v předchozích letech budou připraveny dětské zóny, kde se zabaví i ti nejmenší.

„Dejte si schůzku s někým, s kým jste se dlouho neviděli, a přijďte si užít den plný skvělého jídla, pití a zábavy. Bude to rozhodně stát za to!“ zve na piknik šéfredaktorka časopisu F.O.O.D. Darina Křivánková.

Vstup na F.O.O.D. piknik 2018 je zdarma.

Podrobný program včetně všech aktualit na foodpiknik.cz. Sledujte náš Instagram @casopis_food.

CZECH NEWS CENTER a.s. je nejsilnějším mediálním domem na českém trhu, který prostřednictvím svých produktů oslovuje přes 3,7 milionu čtenářů tisku a více než 6,5 milionu návštěvníků internetu. Stovky tisíc dalších uživatelů využívají ostatní digitální produkty, služby a aplikace CNC.