Sandra Arbesová vede obchod v Acomware

Praha, 22. srpna 2018 – Obchodní oddělení konzultační společnosti pro e-commerce Acomware vede od začátku července Sandra Arbesová. Jejím úkolem je posílit obchodní tým a nabídnout klientům nové služby v portfoliu společnosti.

Sandra Arbesová přichází do Acomware z agentury Wunderman Praha, kde pracovala jako Senior Digital Account Manager. Zkušenosti s marketingem sbírala 13 let na straně klienta, na volné noze a také při vedení vlastní agentury. Na pozici Head of Sales nahrazuje Martinu Kubalíkovou.

„Sandra má za úkol nejen posílit svůj tým, ale také nabídnout našim zákazníkům naše nové služby. Acomware se za poslední dobu významně proměnil a umí vedle konzultací či výkonnostního marketingu pomoci též s budováním značky nebo kreativou. Tuto konkurenční výhodu chceme směrem ke stávajícím i potenciálním zákazníkům více komunikovat,“ vysvětluje David Vurma, CEO společnosti.

O společnosti Acomware

ACOMWARE je specializovaná konzultační společnost pro e-commerce. Zaměřuje se především na pomoc při vstupu na on-line trh, e-commerce poradenství, zvyšování návštěvnosti, obchodní výkonnosti a inteligentní e-mailing. Za 15 let fungování obsloužila přes 3 000 internetových projektů.

Tým tvoří více než 75 zkušených specialistů. V rámci rozvoje e-commerce publikuje Acomware řadu případových studií nebo analýz, pořádá školení nebo workshopy. Je pořadatelem konferencí Performance2020, Emailing2020 a cyklu diskuzí Eshopista.