Titulárním partnerem Startup Festivalu 2018 se stal Rohlik.cz

Koncem září dostanou návštěvníci na půdě Vysoké školy ekonomické v Praze možnost poznat českou startupovou scénu v rámci unikátní akce se skvělou atmosférou. Již 3. ročník Startup Festivalu bude výjimečný tím, že má zcela poprvé titulárního partnera. Organizátor festivalu xPORT Business Accelerator VŠE uzavřel partnerství se společností Rohlik.cz, která patří k nejúspěšnějším českým startupům. Pro tento rok se tedy název akce mění na Rohlik.cz Startup Festival. Uskuteční se 26. září a vstupné na něj je zdarma.

Rohlik.cz je největším online prodejcem potravin v České republice. Po téměř čtyřech letech se dostal do zisku, letošní očekávané tržby jsou 2,5 miliardy korun a v příštím roce je cílem tuto částku zdvojnásobit. Pro Tomáše Čupra, zakladatele společností Rohlik.cz, Slevomat.cz a DameJidlo.cz, je komunikace se studenty a jejich inspirace velice důležitá. „Proto jsme se rozhodli zaštítit naším jménem Startup Festival. Věříme, že tím myšlenku celé akce zvýrazníme a zabezpečíme ještě lepší obsah a program,“ prohlásil Tomáš Čupr, který se s návštěvníky podělí o své zkušenosti.

V rámci Rohlik.cz Startup Festivalu 2018 se Tomáš Čupr zapojí do panelové diskuze na téma „Nebojte se pracovat ve startupu.“ A dále bude mít vlastní přednášku s názvem „Jak ze startupu vykopat velkou a ziskovou firmu. Chyby a poučení ze Slevomatu a Rohlíku.“  

Rohlik.cz Startup Festival 2018 se uskuteční již 26. září v Atriu Rajské budovy na VŠE v Praze se vstupem zdarma pro všechny. Festival bude probíhat v čase od 9:00 zhruba do 17:00 hod. Hlavní myšlenkou letošního Rohlik.cz Startup Festivalu je propojit a rozšířit startupovou komunitu offline v jeden den a na jednom místě. Diskutovat se bude o novinkách na trhu a aktuálních tématech, které ve startupovém světě rezonují. Na Rohlik.cz Startup Festivalu si najdou svoje nejen startupisti a jejich partneři a investoři, ale také jejich zákazníci a zájemci o práci ve startupech, které jsou alternativou k běžnému zaměstnání.

Na Rohlik.cz Startup Festivalu se nadšenci podnikání mohou těšit na bohatý doprovodný program složený z bloků workshopů, panelových diskuzí, přednášek a one2one konzultací. Největší otevřenou startupovou akci svého druhu v Praze pořádá xPORT Business Acclerator VŠE.

Web Startup Festivalu: http://www.startupfestival.cz/

Event na Facebooku: https://www.facebook.com/events/1723925604364842/

www.rohlik.cz:

Rohlik.cz je internetový supermarket, který doveze potraviny, drogerii i domácí potřeby kamkoliv po Praze, Brně, Plzni, Hradci Králové, Pardubicích, Ústí nad Labem, Jablonci a Liberci v den objednání. Cílem Rohlik.cz je nabídnout co nejjednodušší a nejrychlejší cestu ke každodenním nákupům a tomu přizpůsobuje veškeré služby. Na přehledném webu mohou zákazníci nakoupit kompletní nákup do domácnosti, navíc si zde mohou označovat své oblíbené položky a zrychlit si tak pravidelné nákupy. Zároveň mohou volit z mnoha metod platby včetně možnosti zaplatit až za dva týdny po dodání službou Twisto. Rohlik.cz nabízí špičkové služby v podobě rychlého dodání (už od 90 minut od objednání po Praze a Brně, do ostatních měst v řádu hodin), vynesení nákupu do patra nebo zákaznickou podporu sedm dní v týdnu. Aktuálně je v sortimentu Rohlik.cz cca 11000 položek. Za Rohlik.cz stojí Tomáš Čupr, zakladatel Slevomatu a DameJidlo.cz.

Od začátku roku 2018 vytvořil Rohlík.cz spolu s projektem Sklizeno nové investiční centrum pro podporu pěstitelů a producentů potravin pod názvem My Food Centrum.