Huawei nova 3 zářící jako diamant vás snadno přesvědčí

Váháte s výběrem vašeho nového telefonu a nespokojíte se jen tak s něčím? Nový smartphone Huawei nova 3 vám v lákavém balení nabídne nespočet nejnovějších technologií, kterým spolu s propracovaným designem s lesknoucími se 3D skly dominuje čtverný fotoaparát pořizující perfektní snímky.
Stylový design a trendy barvy
Na první pohled každého ohromí vyladěný vzhled zařízení, kterému dominuje dvojitě zakřivené 3D sklo z obou stran. U nás budou k dostání dvě barevná provedení. Kromě elegantní černé verze se dočkáme také varianty „Iris Purple”, která zaujme svým barevným gradientem z fialové barvy do výraznějšího odstínu modré, posouvající design do úplně nových dimenzí. Perfektně naleštěné tělo telefonu vám bude skvěle sedět v ruce a přechod z displeje do rámečku vůbec nezaznamenáte.

Krásu zachyťte kdekoliv a kdykoliv
Stejně důležitý jako design odpovídající těm nejnovějším trendům je i fotoaparát. S jeho pomocí bez problémů zásobíte své sociální sítě perfektními snímky. Přední fotoaparát tvoří dvě čočky, které jsou sehranou dvojící pro pořizování selfies. První 24MPx snímač zajistí dokonalou světelnost, zatímco druhý 2MPx se postará o ostrost.
Čočky zadního fotoaparátu, 16 Mpx a 24 Mpx snímače, jsou spolu natolik sladěné, že výsledné fotografie se svou kvalitou vyrovnají profesionální fototechnice.

Dokonalá fotografie rychle a elegantně
Dříve bylo obvyklé, že fotoaparáty telefonů vždy zaostřovaly na tvář foceného objektu bez toho, aniž by zvážily jeho pozici na pozadí. Je od něj blízko, nebo daleko? Je stejně důležité, jako objekt, nebo by bylo lepší ho zcela rozostřit? Tak docházelo k nesprávnému zachycení barev – zeleň byla trochu žlutá, obloha spíš šedivá než modrá a pláž nevypadala vůbec jako pláž.

U Huawei nova 3 tomu zabrání zabudovaná umělá inteligence, jak v předním, tak zadním fotoaparátu. Nejen že dokáže rozpoznat až 200 různých scénářů v rámci osmi hlavních režimů (modré oblohy, pláže, nočního režimu, atp.), ale dokonce – na základě aktuální situace – sám nastaví parametry tak, aby pokaždé vznikla dokonalá fotografie. Rychle a elegantně, bez nutnosti manuálního ladění obrazu.

Ohromující HDR snímky, dokonce i ve tmě
Příliš vysoká expozice je častým problémem u snímků pořizovaných na telefon. Pokud nemůžete ovlivnit světelné podmínky a zároveň vyladit expozici u jednotlivých objektů vašeho snímku, nova 3 vám nabízí jednoduché řešení. Schopnost měřit expozici na různých místech zároveň optimalizuje každou jednu řadu pixelů vaší fotografie a tak docílíte dokonalého výsledku.

Umělecká fotografie ze smartphonu
Jedním z největších lákadel fotoaparátu smartphonu nova 3 je možnost vytvářet umělecky laděné bokeh efekty, právě díky vzájemné spolupráci čoček. Tento efekt, stávající se módní záležitostí, je mnohdy zrádný. S nova 3 si můžete být jisti, že výsledný snímek tzv. “nepřepálíte” (z hlediska míry rozostření) a chytrý smartphone sám nastaví jeho optimální míru.

Nova 3 nabízí i možnost zkrášlování. Vaše fotografie bude kontrastem k přeprocesovaným fotografiím vystaveným na sociálních sítích. Umělá inteligence zabudovaná v zařízení analyzuje do detailů každý váš snímek a zajistí, aby každá vaše úprava vypadala co nejpřirozeněji a zároveň působila dokonalým dojmem.