Něco pro každého: Philips monitory na IFA 2018

Nejnovější monitory Philips jsou ultra široké, ultra tenké, zakřivené, dotykové a bohatší na funkce než kdykoli před tím

Amsterdam, 30. srpna 2018 – Na veletrhu IFA 2018, v hale 22, mohou návštěvníci objevit novou sestavu Philips monitorů, obsahující super široká a dotyková řešení pro lepší produktivitu, USB-C dokovací řešení pro lepší konektivitu, zakřivené, ultra tenké obrazovky pro lepší ponoření se do děje, modely věnované konzolovému hraní a mnohem více.

Monitory pro produktivitu a zábavu současně

V nabídce Philips monitorů pro rok 2018-2019 si najde každý něco. Profesionálové, stejně jako domácí uživatelé, určitě ocení nejnovější Philips inovace, ať už je jejich cílem získat větší efektivitu v práci, zvýšit si požitek z filmů či hraní, redukovat nepořádek na pracovním stole, zlepšit si svůj ergonomický komfort nebo dopřát si vysokovýkonnou grafiku.

Jednolitý design: bezrámečkový, tenký, zakřivený

4-stranný bezrámečkový design je klíčovým znakem několika posledních Philips monitorů, který je dělá ideálním pro dlaždicová uspořádání. Monitory mají opravdu jednolitý vzhled a jsou výjimečně štíhlé (cca 6,1 mm). Zakřivené modely pak nabízí větší prohloubení uživatelského zážitku, ať už doma nebo v práci.

Perfektní spojenec: monitor speciálně navržený pro konzolové hráče

Revoluční řada Momentum je speciálně navržena pro konzolové hráče. Nabízí skvělou obrazovou kvalitu, rychlou reakční dobu a minimální vstupní prodlevu, která zaručuje rychlé hraní bez trhání nebo zpožďování obrazu. A ještě navíc spoustu přídavných prvků pro zlepšení komfortu, konektivity a požitku z hraní.

Vidět velký obraz: super široké obrazovky

Nová řada monitorů přináší také modely se super širokou 32:9 obrazovkou. Tyto velkorysé proporce umožní větší efektivitu multitaskingu s nabídkou více informací na jedné obrazovce, bez rušivých rámečků. Super široká obrazovka také šetří značný prostor díky nahrazení několika stojanů a kabelů jediným stojanem snadno instalovatelného jediného monitoru. Tyto rozměrné obrazovky poskytují zlepšení ergonomického komfortu uživatele a to díky plně nastavitelnému monitoru a vyladění výhledové vzdálenosti. Zajištěna je tím menší námaha krku a ramen.

Ten správný dotek: dotykové obrazovky

Dotyková technologie figuruje v celé škále Philips monitorů tohoto roku. B2B dotykové monitory Philips užívají Projected-Capacitive (P-Cap) technologii s podporou až deseti současných dotyků a jsou navíc odolné proti vodě a prachu dle IP54. Tyto obrazovky jsou také vybaveny plynulým a snadným nakláněním, které uživateli poskytuje flexibilitu při výběru jeho preferovaného úhlu, což mu přináší větší uživatelský komfort.

Praktická konektivita: USB-C dokování

Mnoho z nových profesionálních monitorů Philips je vybaveno USB-C dokem a nabízí plné spojení funkcionality a optimalizace konektivity pro přizpůsobení se novým notebookovým standardům a zejména současným potřebám na flexibilní pracovní prostředí.

Disponuje tenkým oboustranným konektorem USB typu C, který nabízí možnost snadného dokování pomocí jediného kabelu. Umožňuje uživatelům bezpečný přenos dat nejrychlejší možnou rychlostí, napájení a dobíjení notebooků nebo mobilů bez nutnosti použít další kabely. Spojuje periferní zařízení rychle a jednoduše pomocí jediného kabelu.

Některé detaily hvězdných produktů výstavy:

499P9H – disponuje ultra tenkou zakřivenou obrazovkou s úhlopříčkou 49” pro efektivnější multi-tasking. Nahrazuje potřebu několika monitorů s jedním obsahem, které využívají finanční instituce, obchodní patra a jiné B2B sektory. Monitor je ergonomicky optimalizován pro zvýšení produktivity, může se otáčet, dlaždicově organizovat a upravovat pro maximální pohodlí při prohlížení. Tento model je vybaven variací praktických prvků jako je USB-C dok, Windows Hello vysouvací webkamerou, SmartErgo základnou a technologií Zero Power Switch pro úsporu energie.

349P9H, 329P9H a 349P7Q – určeny pro profesionální použití. Tyto displeje disponují USB-C dokem a vysokým rozlišením pro zvýšení konektivity a produktivity. Kromě rychlé USB-C technologie je model 349P9H vybaven 34” (21:9) 4-stranným bezrámečkovým plochým IPS displejem s rozlišením 5120×2160, Windows Hello skrytou webkamerou, USB-C dokem a dalším. 329P9H s úhlopříčkou 31,5” (16:9) má ze 4 stran bezrámečkový 4K plochý displej s rozlišením 3840×2160, Windows Hello skrytou webkamerou, USB-C dokováním a je vyroben z 85 % z recyklovatelného plastu. 349P7F disponuje bezrámečkovým zakřiveným 34” (21:9) displejem a je vybaven USB-C s podporou technologie Power Delivery. Šikovný stojan umožňuje otáčení o 175˚/175˚ a naklánění o

-5˚/+20˚ pro optimální komfort.

221B9T a 171B9T – určeny pro profesionální užití. Tyto monitory využívají sílu dotykové kapacitní technologie (P-Cap) a mají ochranu proti průniku vody a prachu IP 54. Oba  modely (21,5” a 17”) disponují TN displejem a deseti bodovou dotykovou technologií. K uživatelskému komfortu přispívá designový flexibilní stojan.

276C8, 278E9Q a 328E9F – tyto ultra tenké bezrámečkové modely disponují souvislým bezhranným designem pro excelentní rozšíření aplikací, technologií UltraWide color pro zobrazování živých barev a přirozený obraz a také USB-C připojením. Model 276C8 nabízí plochou – 6,1 mm tenkou obrazovku, zatímco 278E9Q a 328E9F poskytují zakřivenou – 9,94 mm tenkou obrazovku.

436M6VBPAB – představený poprvé v dubnu. Philips Momentum 436M6VBPAB je prvním monitorem z řady Philips Momentum. Tento model je designován pro konzolové hráče a nabízí UltraClear 4K UHD rozlišení pro dokonalou přesnost na obrovském 43palcovém displeji; Quantum Dot technologii pro větší barevnou přesnost; adaptivní podporu synchronizace, 4 ms GtG dobu odezvy, minimální input lag, což zaručuje rychlé hraní bez sekání; pohlcující Ambiglow podsvícení a vylepšené audio s DTS Sound™. Ale to není všechno: Momentum 436M6VBPAB je také prvním displejem na světě, který dosáhl nového VESA DisplayHDR 1000 standardu, zajišťujícího živé barvy s kvalitnějším jasem a hlubokým kontrastem.

 

To jsou jen některé z nejzajímavějších produktů, které čekají na návštěvníky IFA. Stánek MMD umožní návštěvníkům objevit a prozkoumat celou řadu displejů pro profesionální i domácí použití, s různými specifikacemi a velikostmi, ze kterých si vybere každý. Stánek také nabídne návštěvníkům možnost vyzkoušet si čtyři nové monitory Momentum.

MMD výstava na IFA 2018 bude v hale 22.

O společnosti MMD

Společnost MMD byla založená roku 2009 na základě licenční smlouvy mezi společnostmi Philips a TPV. Společnost MMD je 100% ve vlastnictví koncernu TPV. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů Philips na světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů
s nabídkou inovativních produktů. MMD je společnost s mezinárodní působností, její hlavní sídlo je na Tchaj-wanu. Centrála pro střední a východní Evropu sídlí v Praze. Prostřednictvím sítě místních prodejců a distributorů MMD spolupracuje se všemi hlavními IT distributory a prodejci výpočetní techniky. Designová a vývojová centra společnosti sídlí také na Tchaj-wanu. www.mmd-p.com