Tesco spustilo rozvoz potravin v Ostravě

Až 260 000 zákazníků v Ostravě a jejím okolí bude moci nově využívat možnost nákupů potravin online.

Praha, 30. srpna 2018 – Nákupu potravin z pohodlí domova si nově bude moci dopřát až 260 000 zákazníků na Ostravsku. Umožní jim to společnost Tesco, která zde spustila svou oblíbenou službu Online nákupy. Zákazníci mohou vybírat z více než 21 000 produktů, které znají z kamenných obchodů. Celkově je nyní služba dostupná až 4,3 milionu zákazníkům v Česku.

Ideální řešení, jak ušetřit čas i námahu s těžkými nákupy – to představuje služba Online nákupy od společnosti Tesco. Díky ní lze nakoupit kdykoli z pohodlí domova či přes mobilní aplikaci a nákup je dovezen řidičem až k domovním dveřím ve zvolený den a čas. Z hypermarketu Tesco v Ostravě Třebovicích nyní budou řidiči denně od 8:00 do 22:00 zavážet nákupy k více než 260 000 zákazníků v Ostravě a jejím okolí. „Jsme rádi, že můžeme naší službu Online nákupy nadále rozvíjet a rozšiřovat do dalších oblastí Česka. Počet spokojených zákazníků neustále narůstá a věříme, že i na Ostravsku si zákazníci rychle zvyknou na tento moderní a pohodlný způsob nakupování,“ říká Věra Szabo, manažerka internetového prodeje společnosti Tesco.

Sortiment zboží, který lze objednat přes internet zahrnuje jak potraviny, nápoje a mražené výrobky, tak drogerii, domácí potřeby nebo krmiva pro zvířata.  Zákazník nepřijde ani o speciální nabídky a akční slevy včetně sbírání bodů ve věrnostním programu ClubCard. Za nákup zaplatíte pohodlně online nebo platební kartou při převzetí nákupu. Další výhodou této služby je dodržování teplotního řetězce potravin po celou dobu přepravy. Zákazník má navíc možnost vrácení kteréhokoliv zboží, které nechce převzít. O tom, zda je služba dostupná i v místě vašeho bydliště si lze snadno ověřit na stránkách https://itesco.cz/vase-prvni-online-nakupy/, kde jen uvedete své poštovní směrovací číslo.

Společnost Tesco nadále rozvíjí i službu Klikni+Vyzvedni, která umožňuje objednat si nákup a pak si ho v preferovaný čas a den vyzvednout na obchodě. Služba je nyní dostupná na celkem 8 místech a to v Praze Letňanech, dále pak v Mladé Boleslavi, Brně – Králově Poli, Plzni na dvou místech – v areálu plzeňské fakultní nemocnice a v Tesco na Borských Polích, Kladně, Kolíně a Hradci Králové. Váš nákup si pak vyzvednete například při cestě z práce. Vyškolený personál ho naloží přímo do kufru vaše auta.