Atmedia a POWER TV se dohodly na spolupráci

Mediální zastupitelství Atmedia oznámilo zahájení spolupráce s novou hudební stanicí POWER TV zaměřenou na taneční hity od osmdesátých let až po současnost. V první fázi spolupráce zahájené k 1. září letošního roku půjde o odborné poradenství spojené se vstupem stanice do peoplemetrového měření sledovanosti.

Na spolupráci s POWER TV se velmi těšíme. Hudební televizní stanice se dlouhodobě setkávají s velkým zájmem diváků a jsou tak přirozeně vysoce žádané u zadavatelů reklamy, kteří získávají možnost více zasáhnout cílovou skupinu. S ohledem na žánrové zaměření POWER TV jde o Generace X, Y a Z, které tvoří nejsilnější socioekonomické skupiny“, uvedla ke spolupráci Michaela Vasilová, Managing Director společnosti Atmedia.

POWER TV zahájila vysílání na českém a slovenském televizním trhu 1. srpna 2018. Divákům nabízí největší hity popové a taneční scény od 80. let až po současnost. Její vysílací programové schéma prozatím zahrnuje pouze hudební videoklipy bez moderovaných vstupů a reklamních přestávek.

Pořady stanice POWER TV cílí na specifické skupiny hudebních fanoušků. Příkladem je pořad Versus, který nabízí hudební souboj největších hitů minulých let s čerstvými hudebními novinkami. TOP 2010+ se pro změnu věnuje největším tanečním hitům z let 2010-2014 a ranní pořad Power Songy přináší nezapomenutelné skladby, které uspokojí vkus i nejnáročnějších posluchačů.  

O Atmedia

Společnost Atmedia Czech je obchodní zastupitelství více než 20 tematických TV stanic. Na českém trhu působí od roku 2008. Počátkem roku 2010 uvedla Atmedia na trh tehdy jedinečný způsob prodeje reklamního prostoru na tematických stanicích. Jednalo se o prodej prostřednictvím prodejních balíčků. Aktuálně obchodně zastupuje mj. významné mezinárodní skupiny jako Disney, FOX nebo slovenskou JOJ Group.