Žabka pokračuje v expanzi. V Řevnici otevřela další novou prodejnu

Řevnice, 3. září 2018 – Se začátkem školního roku mohou obyvatelé Řevnic využívat služeb zbrusu nové prodejny Žabka. Ta se otevřela v jednom z pěti bytových domů projektu Corso Pod Lipami roztroušených na mírném svahu mezi řevnickým náměstím a vlakovým nádražím. Velkorysý prostor s více než 140 metry čtverečními nabídne pohodlné nakupování v dobré dostupnosti s dlouhou otevírací dobou (denně od 6 do 23 hodin) a 363 dní v roce.

Široký výběr produktů a služeb, rychlý a pohodlný nákup v kombinaci s dobrou polohou, to jsou jedny z konkurenčních výhod prodejen obchodní sítě Žabka. Zcela to platí i pro novou řevnickou Žabku. Zákazníci tak na více než 140 metrech čtverečních pořídí čerstvé potraviny ale i bohatou nabídku služeb finančního servisu jako např. výběr hotovosti, placení složenek, vyzvednutí zásilek, dobíjení telefonního kreditu všech operátorů nebo prodej losů.

Obchody Žabka jsou známé tím, že jsou velmi variabilní a dokáží si poradit s různými tvary objektů. V případě Řevnic byl ale postup příprav zcela opačný. „Domluvili jsme se s investorem již dopředu na výstavbě obchodu, který nám dělali na míru. Jsou to ale spíš ojedinělé případy,” vysvětluje Radim Lunda, generální manažer obchodní sítě Žabka. Pod projektem Corso Pod Lipami je podepsaná slavná architekta Alena Šrámková. Ta je mimo jiné autorkou i postmoderní budovy ČKD s prosvícenými velkými hodinami na Václavském náměstí nebo vestibulu pražského Hlavního nádraží či nové budovy ČVUT.

A s řevnickou Žabkou to rozhodně nekončí. „V plánu máme otevírat každý rok další 4-10 prodejen, záleží však na vhodných lokalitách. Chceme otvírat nové obchody jen tam, kde to dává smysl a zákazníci to ocení,” říká o dalších plánech na expanzi Radim Lunda. Do konce roku se tak otevřou minimálně další dvě nové prodejny. „Formát malého kompaktního obchodu s širokou nabídkou služeb je v současnosti velmi žádaný a to jak ze strany zákazníků, tak ze strany nových franšízantů,” dodává Radim Lunda. V současnosti provozuje obchodní síť Žabka celkem 99 prodejen.

O společnosti Tesco Franchise Stores ČR s.r.o.

  • Tesco Franchise Stores provozuje zavedenou síť prodejen potravin Žabka v Čechách, zejména pak v Praze a Středočeském kraji ale také v dalších lokalitách Středních, Západních, Jižních či Severních Čech.
  • Cílem a vizí je poskytnout zákazníkům snadný a pohodlný nákup, nabízet co nejširší sortiment, aby vždy nalezli to, co zrovna potřebují, a zajistit jejich maximální spokojenost s obchody a službami Žabka.
  • 1. dubna 2011 se společnost Žabka, a.s. stala součástí skupiny Tesco v České republice.
  • Otevírací doba těchto provozoven (6 – 23 hod.) je pouze jedním z mnoha důvodů, proč jsou prodejny potravin tak populární. Šíře sortimentu, umístění ve vaší blízkosti a nároky na kvalitu obsluhy a poskytovaných služeb je to, co dělá Žabku Žabkou.
  • Obchody fungují ve formě franšízy, což znamená, že jsou provozovány nezávislými podnikateli podle standardů definovaných společností Tesco.