Zpátky do školy? S HP půjdou domácí úkoly jako po má

Začátek podzimu je tu a s ním i návrat do školních lavic. Zatímco dříve jsme si vystačili s obyčejnou tužkou a sešitem, dnes se při psaní referátů a při školních projektech žádný student neobejde bez počítače a tiskárny. Neznamená to ale, že vám po nákupu školního vybavení zbude akorát prázdná peněženka. U HP to jde i jinak, v nabídce má notebooky, zařízení 2v1, tiskárny i další příslušenství jako praktické školní batohy, sluchátka nebo kalkulačky za super ceny, ze kterých si vybere každý školák i vysokoškolák. A pokud se ten váš jen těžko loučí s prázdninami, i na to má HP řešení. Chcete se stát rodičem roku hned v září? Pojďte se inspirovat. Více školních novinek najdete také zde (počítače a příslušenství) a zde (tiskárny).

HP Sprocket

S koncem léta často přichází i nostalgie a čas vzpomínání na prožité prázdniny. Dokonalým řešením, jak si děti mohou vzít své zážitky s sebou i do školy, pochlubit se s nimi spolužákům a mít je stále na očích, je oblíbená kapesní tiskárna HP Sprocket. Velká je jako běžný chytrý telefon, takže se bez problémů vejde do kapsy nebo batohu, a navíc tiskne na speciální samolepicí papír, díky kterému si váš školák může letními fotkami oblepit penál nebo lavici. Dostupná je v červené, bílé nebo černé barvě. Jisté je, že její majitel bude ve škole za hvězdu – napadá vás něco lepšího, než vyfotit se se spolužáky, upravit fotku v zábavné aplikaci HP Sprocket a rovnou ji během několika vteřin vytisknout?

Cena:

HP Sprocket i s 10 listy samolepicího fotopapíru pořídíte za 3299 Kč.

HP Stream 14

Pátráte po prvním počítači pro vašeho školáka? Nic drahého, odolný, ale aby taky něco uměl – se základním modelem HP Stream 14 nemůžete šlápnout vedle. Je tenký, lehký a snadno přenosný, díky kompaktní velikosti se snadno vejde do batohu, bez nabíjení vydrží na baterii téměř 11 hodin, má bleskurychlý SSD disk pro ukládání dat a navíc už předinstalovaný Office 365 na celý rok zdarma. To vše pod 7 tisíc korun.

Cena:

Fialový HP Stream 14 s 32GB diskem pořídíte za 6390 Kč.

Bílý HP Stream 14 s 64GB diskem pořídíte za 6990 Kč.

HP DeskJet Ink Advantage 3700

Málokdo toho v domácnosti vytiskne víc než student. V pokoji pro tiskárnu ale většinou nebývá dost místa, tím spíš, pokud chcete, aby uměla i skenovat a kopírovat. Od toho tu ale je řada multifunkčních tiskáren HP DeskJet Ink Advantage 3700. Tyto oblíbené modely zvládnou všechny úkoly, které učitelé pro vašeho školáka připraví, a přitom zůstaly mimořádně skladné díky jedinečnému řešení pro kopírování a tisk. Navíc opravdu dobře vypadají (vybírat lze z tyrkysové, šedé, modré a červené varianty), umí tisknout přes WiFi třeba i z mobilu a k dostání jsou za velmi příznivou cenu. Připočtěte úsporný tisk a celkově nízkonákladový provoz a máte vyhráno.

Cena:

HP DeskJet Ink Advantage 3700 včetně 25 listů samolepicího fotopapíru HP Social Media Snapshots pořídíte za 1499 Kč

HP ProBook x360 440

Pokud máte doma přeci jen náročnějšího vysokoškoláka, který potřebuje všestranného pomocníka s pořádným výkonem, mohl by vás zajímat spíše notebook HP ProBook x360 440. Největším trumfem tohoto počítače je jeho překlopná konstrukce, díky které z něj podle potřeby uděláte tablet, „stan“ nebo monitor s podstavcem. Navíc se jedná o odolné a výborně zabezpečené zařízení s řadou praktických funkcí. V hodinách se bude hodit HDMI port pro připojení k projektoru, rychlý procesor i velká paměť zvládnou sebenáročnější projekt a určitě se osvědčí například klávesnice odolná proti polití. Za dostupnou cenu tak dostanete zařízení, které s vaším studentem hravě zvládne vysokou školu od prváku až po státnice.

Cena:

HP ProBook x360 440 G1 pořídíte od 23 990 Kč.

HP Classic a HP Odyssey

Nic není pro školáka důležitější než pořádný batoh. HP jich má na výběr hned několik. Praktické, odolné a elegantní zároveň, HP Classic i HP Odyssey spolehlivě ochrání obsah při celodenním přenášení. Do speciální polstrované bezpečnostní kapsy u obou batohů se vejde notebook s úhlopříčkou až 15,6“ a kromě toho najde využití i řada dalších prostorných přihrádek. Druhý model se ideálně hodí i pro delší cestování, protože má prodyšná polstrovaná záda.

Cena:

HP Classic pořídíte za 599 Kč.

HP Odyssey pořídíte za 690 Kč.

Tagged