Babí léto ve znamení lokálních kuchařských show

Pepeho zdravá kuchyně je nová kuchařská show televizní stanice TV Paprika, díky které milovníci zdravé stravy zjistí, že jídlo pro udržení štíhlé linie může být i lahodné. Relací provází oblíbený slovenský bloger a kuchař Petr Šiška, alias Pepe. Každý zářijový pracovní den od 20:00 se tak diváci mohou těšit na vlnu inspirace a receptů. Pokud patříte mezi fanoušky české kuchyně, pak si nenechte ujít ani kuchařskou show Hezky česky s Vendy a Adamem, kterou TV Paprika začne vysílat v říjnu.

Lokální obsah pro české a slovenské diváky

Pepeho zdravá kuchyně je první vlaštovka nového lokálního obsahu, který v září spustila TV Paprika. Lokální produkci si sice nejdřív užijí především slovenští diváci, ale ani ti čeští nepřijdou zkrátka. V říjnu pro ně totiž naváže zmíněná show Hezky česky s Vendy a Adamem. Program TV Paprika čekají i další změny, zmizí například reklamy v maďarštině.

Hravě zdravě

Zdravá strava má velký vliv na naše zdraví a kondici. Je proto dobré připravovat si pestrá jídla doma a vést k tomu i děti. Nebuďte ve stresu z toho, že nevíte, co večer vařit, nebo že nestíháte. Základem domácího bezstarostného vaření je naplánovat si jídelníček na celý týden dopředu. Usnadní vám to i nakupování, a navíc budete vědět, kolik času potřebujete na přípravu jídla, takže tomu snáze přizpůsobíte svůj denní program.

Inspirací je i pořad Pepeho zdravá kuchyně. Kromě receptů a tipů se tu diváci dozví také zajímavosti o jednotlivých pokrmech a jejich původu. Pepe se podělí o své tajné tipy, které z vaření udělají zábavu a zajistí fantastický výsledek. Petr Šiška, alias kuchař Pepe, se navíc drží zásady, že základem chutného a zároveň zdravého jídla je jeho příprava z poctivých surovin a přírodních přísad.  „Vo svojich koláčoch a tortách nepoužívam rafinovaný cukor ani bielu múku a sladím ich zásadne prírodnými sladidlami. Za najväčší hriech považujem stužené tuky, preto ich nahrádzam maslom alebo čerstvou šľahačkou,“ vysvětluje.

Hezky česky

Na své si v říjnu na obrazovkách televizní stanice TV Paprika přijdou i čeští diváci a milovníci naší tradiční kuchyně. Na obrazovky totiž od 1. října v rámci lokální produkce míří kuchařská show Hezky česky s Vendy a Adamem. Ta je nabitá nejen tipy a recepty na české klasiky, které nikdy neomrzí, ale také spoustou zábavy a humoru. Vendy, zkušená kuchařka bude mít k ruce trochu nešikovného a u plotny teprve začínajícího Adama. Sledujte jejich tanec v kuchyni, pořad bude vysílán od 1. října od 20:00.

O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International – Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central and Northern Europe portfolio čítá 12 televizních stanic ve čtyřech žánrech: sport: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, Megamax, zábavně-vzdělávací: Spektrum, TVPaprika, Spektrum Home a filmové: AMC, Sundance Channel, Film Mánia, Film+ a Film Café. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy.  Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD, služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky Sundance Channel a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni

O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE TV, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete
na www.amcnetworks.com