Webnode zve vývojáře na odpoledne s Princem z Persie a ochutnávkou piv

Brno 7. září: Brněnský Webnode, jehož platformu pro tvorbu webových stránek využívá 32 milionů zákazníků na celém světě, připravil vývojářům unikátní příležitost nahlédnout do svého kódu. V rámci Dne otevřených dveří, který se koná 13. září, láká na netradiční odpoledne v duchu klasických DOSovských her.

Webnode v Brně zaměstnává vývojáře, kteří mají na starost rozvoj celé platformy. A právě pro vývojáře je připraven Den otevřených dveří, jehož cílem je představit neformální a přátelské prostředí firmy a umožnit nahlédnout přímo do útrob kódu, který se ve Webnode vyvíjí. „Rozhodli jsme se ukázat na Dni otevřených dveří to, co vývojáře zajímá nejvíc – kód, se kterým pracujeme. Věříme, že si tuto jedinečnou příležitost nenechají ujít a že je osloví i uvolněná atmosféra, která ve Webnode panuje,“ dodává Zuzana Marková, Chief People Officer ze společnosti Webnode.

Návštěvníci Dne otevřených dveří se na akci potkají se stávajícími členy týmu, nahlédnou pod pokličku práce ve Webnode a čeká je i občerstvení ve formě grilu a piva malých pivovarů. Celé odpoledne se pak ponese ve znamení kultovních DOS her jako Prince of Persia nebo Wolfenstein.

Dne otevřených dveří se může zúčastnit každý vývojář, který se na akci přihlásí na microsite www.zachranprinceznu.cz. Pokud navíc správně odpoví na pět otázek z oblasti kódování, může vyhrát lístek na konferenci PHPCE v Praze.