Cartoon Network uvádí nový bláznivý seriál Jablko a Cibule

Praha, 10. září 2018 – Dětský televizní kanál Cartoon Network dnes uvádí nový seriál s názvem Jablko a Cibule. Seriál má dnes v 17:40 premiéru a bude vysílán až do 21. září na Cartoon Network.

Seriál Jablko a Cibule sleduje život dvou nejlepších kamarádů, kteří žijí ve městě plném obživlých potravin jako je například pan Falafel, Lívanec nebo HotDog.  

Oba hlavní představitelé jsou pohodáři a díky své bezprostřednosti zažívají nejrůznější dobrodružství, která navíc trefně a vtipně komentují. S nadšením jim vlastním všechny překážky, které jim město nastraží, zvládají s úsměvem a často si díky svým veselým povahám vytvářejí i nová přátelství.

Jablko je dobrosrdečný, ale někdy dává až příliš často průchod svým emocím. Je to neposeda a stále by něco vyváděl. Hledá nová dobrodružství, a když už nějaké z nich skončí špatně, málokdy chápe rozsah toho, co vlastně provedl. Umí se ale i pořádně naštvat. Nejvíc ho vytočí, když se ho někdo snaží obalamutit.

Ještě předtím, než Cibule potkal Jablko, si s nikým nepovídal a byl strašně zamlklý. Ve srovnání s Jablkem je Cibule ten zodpovědnější, ale nejsou výjimkou situace, kdy se nechá strhnout k nejrůznějším šílenostem, protože prostě svému červenému parťákovi nedokáže říct ne

Seriál pochází z produkce Cartoon Network, jeho autorem je George Gendi, známý i z dalších seriálů této stanice.

O Cartoon Network

Cartoon Network, spadající pod společnost Turner, se zaměřuje prostřednictvím svých zábavných
a dobrodružných seriálů především na chlapce, ale zároveň oslovuje i dívky. Program a jednotlivé seriály prezentují témata zábavy a humoru, přátelství, představivosti či akce a dobrodružství. Cartoon Network cílí na hochy a dívky ve věku 6 až 12 let, u nichž se snaží podpořit jejich vlastní osobnost prostřednictvím bohatého zábavního a globálně úspěšného televizního obsahu. Programová skladba zahrnuje oblíbené komediální animované seriály jako Gumballův úžasný svět, Čas na dobrodružství, Normálka, Clarence, Steven Universe
a Uncle Grandpa či akčně dobrodružné seriály jako Raketové holky, Ben 10 a Teen Titans Go!

Cartoon Network nabízí, od svého uvedení coby celoevropského televizního kanálu v roce 1993, lokalizovaný obsah napříč Evropou, Blízkým východem a Afrikou, kde je dostupný v 19 jazycích a ve více než 142 milionech domácností v 70 zemích. Cartoon Network příznivcům přináší obsah také prostřednictvím cenami ověnčené internetové stránky přístupné i z mobilních zařízení, řady her, videí, licencovaných hraček a dalšího zboží. Cartoon Network je značkou vlastněnou společností Turner, spadající pod Time Warner.

Více informací: www.cartoonnetwork.cz nebo https://www.facebook.com/CartoonNetworkCesko/.