O2 v rámci Dnů Marianne nabídne výrazné slevy na telefony Samsung

Vybrané modely značky Samsung mohou zákazníci O2 během nadcházejícího víkendu pořídit s dvacetiprocentní slevou a také možností využít Samsung bonus. Jen u O2 je navíc možné je kombinovat s bonusem k tarifukterý O2 v rámci Dnů Marianne nevýšilo u vybraných modelů až na sedm tisíc korun. Při kombinaci všech těchto výhod získají zákazníci například model Samsung GALAXY A6 s až 80% slevou už za 1 396 korun.

Za čtvrtinovou cenu nabídne O2 také telefon Samsung GALAXY A8, který s novým tarifem vyjde na 2 496 korun. V průběhu následujícího víkendu O2 zvýhodní také prémiovou řadu GALAXY S9 a S9+. Například model GALAXY S9 64 GB tak zákazníci mohou pořídit už za 10 596 korun.

Slevu lze využít na prodejnách i na e-shopu O2 po předložení kuponu z časopisu nebo zadání kódu z aplikace Dny Marianne. S nastavením služeb zákazníkům pomohou v rámci O2 Péče konzultanti na všech prodejnách i poradci O2 Guru, a to nově pouze za jednu korunu. Zákazníci si zároveň mohou telefon pojistit, a to jak proti mechanickému poškození, tak i proti krádeži.

O2_Dny Marianne