Hyundai CRADLE rozšiřuje „ekosystém“ partnerů pro mobilitu

  • Strategická investice do společnosti Migo, předního poskytovatele mobility jako služby
  • Migo nabízí všechny možnosti dopravy v jedné, uživatelsky přívětivé aplikaci pro mobilní telefony

Hyundai CRADLE, dceřiná firma společnosti Hyundai Motor Company pro rizikové investice a podnikání v oblasti otevřených inovací, realizuje investici do společnosti Migo, předního soukromého poskytovatele mobility jako služby se sídlem v Seattlu, který vyvinul aplikaci pro objevování možností jízdy na požádání. Investice rozšiřuje stávající portfolio partnerů značky Hyundai v oblastech mobility a technologií, s nimiž vyvíjí pro své zákazníky inovace, které vylepší jejich cestování.

Aplikaci Migo lze bezplatně stáhnout z portálu „App Store“ společnosti Apple. Zákazníci mohou jejím prostřednictvím objevovat a využívat různé způsoby osobní dopravy, aniž by museli přeskakovat z jedné aplikace do druhé. Migo zahrnuje sdílení jízd, sdílení automobilů, sdílení motocyklů, veřejnou dopravu a další možnosti přepravy v jediné platformě, která umožňuje zákazníkům snadno objevovat a využívat nejlepší možnosti, jak se přemístit z bodu A do bodu B. Aplikace Migo poskytuje informace o cenách a čekacích dobách v reálném čase. Migo pro iPhone je k dispozici v USA a Kanadě a používá se ve více než 75 velkoměstech, mezi něž patří mimo jiné Seattle, Los Angeles, Chicago, New York, Toronto, Miami, Denver, Atlanta a Boston.

Vzhledem k pokračujícímu růstu a rozvoji trhu s mobilitou je důležité, abychom důkladně porozuměli měnícím se požadavkům zákazníků na dopravu,“ řekl John Suh, viceprezident společnosti Hyundai CRADLE. „Migo nabízí spotřebitelům a poskytovatelům mobility jedinečnou službu, přínosnou pro všechny zúčastněné strany. Migo disponuje rozsáhlými znalostmi trhu s mobilitou ve formě služby a díky tomu je pro své partnery, včetně společnosti Hyundai, zdrojem nedocenitelných informací, které pomohou společnosti zkoumat modely budoucí mobility.

Hyundai uskutečnil v průběhu letošního roku již několik strategických investic na ostatních trzích – například do společností Grab v jihovýchodní Asii a Revv v Indii. Hyundai podporuje úsilí o vylepšování svobodné mobility a vyhodnocuje všechny možnosti, které by mohly rozšířit jeho přítomnost na trhu mobility. Hyundai Motor proto buduje síť specializovaných společností, které podpoří vývoj inovativních služeb v oblasti mobility, od technologií, jako je autonomní jízda nebo umělá inteligence, až po sdílení jízdy a všechno mezi tím.

Hyundai a Migo sdílejí společnou vizi budoucnosti mobility jako služby a díky této strategické investici společnosti Hyundai Motor jsme přesvědčeni, že tuto vizi dokážeme realizovat pro naše zákazníky a partnery na celém světě,“ řekl Jeff Warren, zakladatel a generální ředitel společnosti Migo. „Migo se snaží pomáhat lidem objevovat nejlepší způsob, jak se v daném okamžiku dopravit z bodu A do bodu B. Máme velkou radost, že Hyundai Motor podporuje naši misi a prostřednictvím společnosti Hyundai CRADLE nás zařadil mezi partnery, kteří mu pomohou poskytovat služby v oblasti mobility, schopné pozitivně transformovat životy lidí.“  

Společnost Migo

Migo je bezplatná aplikace pro objevování nových a stávajících způsobů, jak se nejvýhodněji dopravit z bodu A do bodu B, aniž by bylo nutné přeskakovat z aplikace do aplikace. Migo pomáhá cestovatelům objevovat správnou cestu ve správnou dobu – s možnostmi, které sahají od sdílení jízdy, automobilů či motocyklů přes taxislužbu až po speciální přepravní služby a veřejnou dopravu. Nejsme novou dopravní společností – pomáháme vám objevovat vaši optimální možnost přepravy. Migo – Find Your Ride!™

Společnost Hyundai CRADLE

Hyundai CRADLE (Center for Robotic-augmented Design in Living Experiences) ještě více obohacuje hlavní oblast podnikání společnosti Hyundai Motor Group v automobilovém průmyslu a rozšiřuje ji na nové a navazující trhy s cílem vylepšovat dopravu na silnicích i v terénu. Společnost také plánuje šířit inovační koncept Hyundai CRADLE v globálním měřítku.