Eva Špicarová posílila společnost Prochazka & Partners

Do společnosti Prochazka & Partners, která se zaměřuje na poradenství v oblasti komerčních nemovitostí, nastoupila v září zkušená Eva Špicarová na pozici Associate.

Eva Špicarová se stala novou posilou industriálního týmu společnosti Prochazka & Partners. Na pozici Associate uplatní své desetileté zkušenosti v oblasti nemovitostí. V posledních dvou letech působila na pozici Consultant pro průmyslové nemovitosti ve společnosti Sklady.cz. Eva v průběhu své kariéry zastupovala jak zájmy investorů a developerů, tak koncových zákazníků, a umí tedy efektivně identifikovat vhodná řešení náročných situací. V předchozích letech působila také v italské developerské společnosti FIM Group.

„Eva je orientovaná na výsledky a věřím, že její dosavadní bohaté zkušenosti jí dávají unikátní vhled využitelný k návrhu a exekuci nákladově efektivního řešení pro naše klienty,“ říká Radek Procházka, Managing Partner společnosti Prochazka & Partners.

O Prochazka & Partners

Prochazka & Partners je přední poradenská společnost zaměřená výhradně na zastupování nájemců v oblasti komerčních nemovitostí. Tým odborníků poskytuje komerční a technické poradenství, aby každý klient byl schopen učinit plně informované rozhodnutí ohledně komerčních nemovitostí. Znalosti a zkušenosti trhu především pomáhají klientům snižovat náklady a umožňují maximalizovat návratnost investovaného kapitálu.