Natec Boxer je vychytaná brašna na notebooky se systémy A.C.S., A.S.S. a X.H.S.

13. 9. 2018 –  Každý den je většina z nás konfrontována s potřebou přenášet svůj notebook. Počítač je potřeba v práci, při studiích, na služebních ale i soukromých cestách. To přináší přirozenou potřebu mít svůj notebook v bezpečí kvalitní brašny.

Brašna Natec Boxer je především kvalitně vyrobená, poskytuje bezpečí pro notebook a svým profesionálním designem zaujme každého. Klasická černá tkanina, střih a způsob prošití dává brašně stylový „business“ vzhled. Je ideální volbou pro ty, kdo oceňují především vysokou kvalitu a spolehlivost při přepravě notebooku, ale také širokou funkčnost a možnosti užití. Natec Boxer má navíc vedle hlavní polstrované komory s rámem pro notebook i dvě další prostorné přihrádky.  Brašna splňuje všechny požadavky uživatele, který je často na cestách a v pohybu.

Bezpečný a odolný

To, co odlišuje brašnu Natec Boxer od ostatních obdobných výrobků, je využití celé řady řešení, která směřují k posílení bezpečnosti nejen přenášeného notebooku, ale i jeho periferií.

Použitá řešení

  • Air Cell System (A.C.S) –  dodatečné polstrování pro tlumení nárazů
  • Anti-Shock System (A.S.S) – zdvojený, odolný polstrovaný rám
  • X-Holding System (X.H.S) – systém elastických pásků pro pevné uchycení notebooku
  • Systém Trolley – pro snazší používání s ostatními cestovními kufry

Nylon 1680D

Brašna Natec Boxer je vyrobena z materiálu s označením Nylon 1680D, kterému se přezdívá balistický nylon a vyznačuje se vysokou odolností. Vysoké nároky na kvalitu provedení platí i na odolnou a pevnou ručku, gumové podložky na spodní části a kovový zip, spony a přezky.

Prostorný a funkční

Výhodou brašny je velký prostor a bezpočet vedlejších funkcí. Brašna je navíc vybavena dalšími kapsami na zip. V hlavním prostoru brašny, vedle velkého oddělení pro notebook s elastickými pásky systému X.H.S., jsou další kapsy na suchý zip ideální pro periferie notebooku. Brašna slouží také k bezpečnému přenášení vytištěných dokumentů a materiálů a dalších i drobných předmětů každodenní potřeby.

Dostupnost a cena
Brašna na notebook Natec Boxer je dostupná ve dvou velikostních provedeních (pro notebooky 15,6″ nebo 17,3″) a k dostání je prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců. Doporučená koncová cena je 428 Kč respektive 594 Kč včetně DPH.  

Více na:

http://natec-zone.com/product/laptop-bag-natec-boxer-17-3-black

—————————————————————

Značka NATEC  se specializuje na dodávání počítačových periferií a doplňků, které se vyznačují vysokou kvalitou a splňují náročné požadavky uživatelů.  Díky produktům se značkou Natec mohou uživatelé participovat na technologickém vývoji a novinkách. Postoj značky Natec je vyjádřen heslem „Natural Born Technology“.