RSTS startuje soutěž o zlaté cihly za více než 500 000 Kč

PRAHA, 13. září 2018 – Raiffeisen stavební spořitelna (RSTS) ke svému pětadvacátému výročí spustila speciální akci. Každý, kdo si u ní sjedná stavebko s výnosem až 4 % ročně nebo úvěr, se může zúčastnit soutěže o jednu z 25 skutečných zlatých cihel.

Při uzavření stavebního spoření nebo úvěru u RSTS si nyní klienti mohou navíc zasoutěžit
o skutečné zlaté cihly v hodnotě přes půl milionu korun. Hlavní výhrou je zlatá cihla o hmotnosti 100 gramů v hodnotě kolem 100 000 korun. Dále je připraveno 24 cihel o hmotnosti 20 gramů v hodnotě okolo 20 000 korun. Všichni k nové smlouvě navíc dostanou jako dárek pokladničku v podobě zlaté cihly.

„Zlaté cihly jsme zvolili proto, že jsou symbolem úspor, investic, trvalé hodnoty a bezpečně uložených peněz. Češi pro zhodnocení svých prostředků volí spíše bezpečnější cesty a stavební spoření mezi takové určitě patří. Je to moderní a oblíbený produkt, který na trhu využívá přes 3,3 milionu lidí. Letos spořitelny uzavřely dokonce o 20 % více smluv o stavebním spoření než v předchozím roce, to značí jeho stále rostoucí atraktivitu,“ říká Lukáš Kopecký, ředitel marketingu Raiffeisen stavební spořitelny.

Klienti mohou nadále využít akci pro děti a mladé. Každý ve věku 0 do 25 let včetně získá k nové smlouvě o stavebním spoření nadstandardní úročení 1,5 % ročně. Spolu s úroky a státní podporou tak můžete pro své děti získat zhodnocení přes 4 % ročně.

Soutěž o zlaté cihly trvá od 17. 9. do 30. 11. 2018.

O Raiffeisen stavební spořitelně

Raiffeisen stavební spořitelna poskytuje v České republice stavební spoření a výhodné úvěry na rekonstrukce, modernizace i pořízení bydlení. Na český trh vstoupila v roce 1993 jako první stavební spořitelna, ještě pod jménem AR stavební spořitelna a.s. Je součástí Raiffeisen, největší soukromé finanční skupiny působící na rakouském trhu, jejíž tradice sahá až do roku 1862.

Provozuje širokou síť poradenských míst na území celé České republiky a je spolehlivým partnerem pro řešení nejen bytových potřeb. Její finanční poradci klientům poskytují komplexní finanční poradenství v otázkách bydlení, zajištění života, majetku, rodiny i zabezpečení na stáří.