Cisco představuje nová Wi-Fi řešení Meraki pro malé firmy

Praha, 17. září 2018 – Společnost Cisco rozšiřuje své portfolio produktů pro bezdrátové sítě Cisco Meraki o nové řešení Meraki Go. To je speciálně navrženo pro malé firmy a domácí podnikání. Kromě spolehlivého a bezpečného připojení nabízí také funkce pro blokování nechtěných webových stránek a nastavení prioritních připojení. Celou síť lze navíc snadno ovládat z přehledné aplikace.

Připojení k Wi-Fi síti se dnes stává samozřejmostí i v menších obchodech, restauracích či kavárnách. Ty často hledají ideální kompromis mezi cenou a funkčností bezdrátové sítě. Nové řešení Meraki Go je určeno právě pro malé firmy a podnikatele. Díky němu mohou nastavit více bezdrátových sítí během několika minut, vše ovládat v přehledné aplikaci a nastavit priority pro určitý typ internetového provozu. Snadno tak zajistí, že například návštěvníci restaurace, kteří potřebují pracovat, nebudou omezování návštěvníky, kteří si prohlížejí videa ve vysokém rozlišení.  

Přístupové body z portfolia Meraki Go budou fungovat na bázi předplatného, které bude nabízeno po dobu jednoho, dvou či pěti let. „Prostřednictvím předplatného získají naši zákazníci přístup k podpoře produktů, stejně jako k aktualizacím aplikace a bezpečnostního řešení, které je součástí přístupových bodů. Díky předplatnému mají navíc naši zákazníci jistotu, že pokud uvedeme novou funkci, mohou využívat její výhody okamžitě a automaticky bez složitého dokupování a manuální instalace nové verze,“ říká Pavel Křižanovský, technický ředitel společnosti Cisco.

Další zdroje:

Stránka Meraki Go

https://www.meraki-go.com/c/r/merakigo/en/us/index.html

Ilustrativní video

https://www.youtube.com/watch?v=b4BuqTEk84Q&feature=youtu.be

O Cisco Systems

Cisco, (NASDAQ: CSCO) je celosvětovým technologickým lídrem, který již od roku 1984 pomáhá tomu, aby fungoval internet. Naši zaměstnanci, produkty a partneři pomáhají lidem navazovat bezpečná spojení a již dnes využívat digitální příležitosti zítřka. Další informace naleznete na newsroom.cisco.com nebo nás sledujte na Twitteru na @Cisco.