Elegantní vnitřní odpovídací jednotka 2N Indoor Talk zajistí kvalitní audio spojení s návštěvníky u dveří

Nový vnitřní komunikátor k interkomům 2N je cenově dostupnou variantou pro domy, byty a rezidence. Nabízí HD zvuk s vysokou hlasitostí, elegantní štíhlý design a možnost přizpůsobení potřebám uživatele.

2N® Indoor Talk kombinuje štíhlý elegantní design, HD zvuk a praktické možnosti přizpůsobení.

Společnost 2N, největší světový výrobce IP interkomů, oznamuje uvedení nové vnitřní odpovídací jednotky 2N® Indoor Talk, která umožňuje pohodlné audio spojení s dveřními IP interkomy 2N. Jednotka nabízí kvalitní zvuk díky HD audio kodeku a inovativnímu výstupu pro reproduktor, hovory tak jsou dostatečně hlasité a srozumitelné.  2N® Indoor Talk je zároveň designovým doplňkem interiéru. Má skleněný povrch a na první pohled zaujme efektním podsvícením dotykových tlačítek. Tloušťka těla je pouhých 10 mm, díky čemuž nijak nezasahuje do prostoru místnosti. Unikátní zápustná krabice umožňuje po finálním umístění produkt jemně pootočit pro dosažení vodorovné instalace.

Přizpůsobí se vašim potřebám

2N® Indoor Talk nabízí pohodlné možnosti nastavení – uživatel má na výběr z 10 druhů vyzváněcích melodií, samozřejmostí je nastavení požadované intenzity podsvícení. Aktivací služby „Nerušit“ lze buď jednorázově, nebo pro předvolené časové intervaly zamezit vyzvánění. Funkce rodičovského zámku pak chrání před tím, aby malé děti při hraní omylem nevpustily domů nezvané hosty.

2N® Indoor Talk lze nastavit tak, aby z něj bylo možné volat i mimo IP interkomy od 2N, třeba na další odpovídací jednotku v bytě nebo na recepci rezidenčního domu. 2N® Indoor Talk sice neumožňuje zobrazení videa, ale formát zápustné krabice je shodný s vyššími modely vnitřních video komunikátorů 2N, a tak je v budoucnu bez zásahu do instalace možné provést snadný upgrade.

Video záběr z 2N interkomu lze získat také při zobrazení hovoru na mobilním telefonu s pomocí aplikace 2N® Mobile Video, čímž získáte kompletní balíček spojení s návštěvníky. A to i v případě, že nejste doma.

„2N® Indoor Talk je elegantní a cenově dostupnou volbou pro rezidence, vilové domy, hotely i kanceláře. Při výrobě jsme dbali na použití velmi kvalitních audio komponent a s návštěvníky před domovními dveřmi si tak můžete promluvit, jako by stáli vedle vás,“ říká Tomáš Vystavěl, ředitel produktového managementu společnosti 2N.

Odpovídací jednotka 2N® Indoor Talk bude v České republice k dispozici od září 2017 v černém a bílém provedení za doporučenou maloobchodní cenu 6500 Kč

Technické specifikace:

Rozměry (Š x V x H): 185 x 128 x 48.2 mm
Váha: 387 g 
Napájení: typ 10 až 30 V, až do 12 W nebo PoE 802.3af, doporučené napájení 12 V / 1 A
Ovládání:  7 kapacitativních tlačítek s RGB LED podsvícením, 3 LED diody indikující stav
Audio: integrovaný mikrofon a 2W reproduktor, výstup indukční smyčky 600 mV RMS
Síťové připojení: LAN 10/100BaseT, RJ-45; Cat5e nebo lepší, vstup pro připojení dveřního zvonku
Parametry kontaktů:  až do 50 V / 5 mA, DC 
Provozní teplota:  0 až 50 °C

Obrázky a další informace o produktu najdete na stránce společnosti 2N pro média.

O společnosti 2N Telekomunikace a.s.

2N je přední evropská firma zabývající se vývojem a výrobou produktů z oblasti ICT a fyzické bezpečnosti. Podle zprávy IHS je největším světovým výrobcem IP interkomů, významným inovátorem je též v oblasti IP přístupových systémů, IP audia a IP výtahových komunikátorů. Společnost byla založena v roce 1991 v České republice a má sídlo v Praze. Nyní má 2N více než 250 zaměstnanců a pobočky v USA, Velké Británii, Německu a Itálii, disponuje též širokou distribuční sítí po celém světě. V roce 2016 se společnost 2N stala součástí globální skupiny Axis.