Centropol Vás zve na boxerskou událost světového formátu

Ústí nad Labem/ 20. září 2018 – V sobotu večer, 22. září, se ve sportovní hale Sluneta v Ústí nad Labem odehraje boxerská událost, jakou Česká republika ještě neměla čest hostit.

Hlavním hřebem večera bude duel o profesionální titul mistra světa přední boxerské asociace WBC. O volný titul se střetne ústecká rodačka Fabiána Bytyqi s oficiální vyzyvatelkou z Anglie. Bude to poprvé v historii, kdy na území ČR dojde k takto významnému duelu o mistra světa v profesionálním boxu!

Na souboj vyzývá mladá 22 letá boxerka v nejlehčí váze zkušenou anglickou veteránku Denise Castleovou, které v říjnu bude 47 let. Druhým hlavním duelem bude souboj dalšího rodáka z Ústí nad Labem Tomáše Šálka, v nejtěžší supertěžké váze. Kromě toho se diváci mohou těšit na dalších šest utkání v profesionálním boxu.

Hlavním partnerem sportovní akce je společnost Centropol. Aleš Graf, předseda představenstva společnosti, k tomu říká: “S boxem nemám osobní zkušenost, o to více se na sobotní večer těším. Rádi podpoříme takto významný projekt. Pro mě je důležité, že akce strhne i pozornost dětí. Ty jsou hlavním cílem našich aktivit. Uvidí Fabianu a další borce v tvrdých, ale férových bojích a sami budou chtít sportovat, to je pro mě klíčové“.

Před hlavním zápasem večera zazní česká státní hymna v podání sopranistky Lenky Graf, která je zároveň zakladatelkou Nadačního fondu Energie pomáhá. Tento fond také získá 10 % z vybraného vstupného. Nadační Fond pomáhá potřebným dětem v České republice.

O společnosti CENTROPOL ENERGY, a.s.

Centropol je jedním z nejvýznamnějších dodavatelů elektřiny a plynu v České republice. Obsluhuje na 300 000 odběrných míst z řad domácností, firem a institucí. Firma se dlouhodobě umísťuje v první stovce nejvýznamnějších českých firem v žebříčku, který vyhlašuje Sdružení Czech TOP 100. V roce 2017 přesáhl obrat společnosti Centropol sedmi miliard korun. Majitelem a jediným akcionářem je český podnikatel Aleš Graf. Centropol je členem Svazu průmyslu a dopravy ČR.

O Nadačním fondu Energie pomáhá

Nadační fond, tak jak funguje v současnosti, založili manželé Lenka Graf a Aleš Graf, v roce 2017, jeho kořeny však sahají do roku 2011. Generálním partnerem fondu je společnost CENTROPOL ENERGY. Nadační fond Energie pomáhá se zaměřuje na podporu zdravého životního stylu, sportu a vzdělávání dětí, podporuje prevenci vzniku kardiovaskulárních onemocnění, organizuje charitativní projekty, pořádá benefiční koncerty.