Společnost Tech Data bude distributorem značky Axis Communications také na Slovensku

Praha, 20. září, 2018 – Společnost Tech Data oznamuje, že uzavřela novou smlouvu se společností Axis Communications, lídrem na trhu síťových video systémů. Tech Data se tak v České i Slovenské republice stává autorizovaným distributorem kompletního portfolia značky Axis – IP kamer, videoenkodérů, síťových videorekordérů a IP audio systémů.

Nová smlouva umožní společnosti Tech Data rozšířit své portfolio koncových řešení v České republice a zahájit distribuci značky Axis na Slovensku. Axis Communications bude mít také možnost využívat sklad společnosti Tech Data, který nabízí optimální podmínky pro potřeby společnosti.

„Jsme velice rádi, že si nás Axis vybral pro rozvoj prodejů jejich řešení i na slovenském trhu,“ řekl Vít Vojtějšek, Product Marketing Director společnosti Tech Data. „Zázemí evropského skladu a dobrý tým odborníků se ukázal být pro toto rozhodnutí stěžejním. Pevně věříme, že naše služby budou vítány všemi slovenskými partnery,“ dodal. Portfolio produktů společnosti Axis Communications a hladký průběh spolupráce bude mít na starost produktový manažer Petr Mašek.

„Společnost Tech Data již byla naším distributorem v České republice a máme s nimi skvělé zkušenosti, hlavně díky centrálnímu skladu, výborné podpoře partnerů, dobrým dodacím podmínkám, finanční podpoře projektů a díky rychlé odezvě. Těšíme se, že se nyní spolupráce ještě rozroste a využijeme i na Slovensku synergetického efektu,“ říká Milan Bachleda, Distribution Account Manager společnosti Axis pro region CEE.

Smlouva se společností Axis Communications vstoupila v platnost 22. srpna 2018 a platí pro Českou republiku a Slovensko.

O společnosti Tech Data

Společnost Tech Data spojuje svět prostřednictvím technologií. Naše kompletní portfolio produktů, služeb a řešení, vysoce specializovaných dovedností a odbornosti v oblasti technologií nové generace umožňuje našim partnerům přinášet na trh produkty a řešení, které svět potřebuje k tomu, aby se mohl spojit, růst a rozvíjet se. Společnost Tech Data se umístila na 83. místě v seznamu Fortune 500® a již podeváté v řadě byla označena za jednu z „nejobdivovanějších společností na světě“. Další informace najdete na webových stránkách www.techdata.com. Můžete nás také sledovat na Twitteru, LinkedIn a na Facebooku.

O společnosti Axis Communications

Společnost Axis je tvůrcem síťových řešení, která umožňují zvyšovat úroveň zabezpečení, přinášejí nové způsoby podnikání a vytvářejí tak chytřejší a bezpečnější svět. Jako přední světový hráč v oblasti síťového videa nabízí Axis produkty a služby v oblasti videodohledu a videoanalýzy, řízení přístupu a audiosystémů. V současnosti má Axis přes 3 000 zaměstnanců ve více než 50 zemích a při poskytování řešení zákazníkům spolupracuje s partnery z celého světa. Axis je společnost založená v roce 1984 se sídlem ve Švédsku. Je zalistována na burze NASDAQ Stockholm pod značkou AXIS.

Další informace o společnosti Axis naleznete na webu www.axis.com.