Zebra Technologies reflektuje ekonomiku postavenou na přímé poptávce zákazníků

Zebra zlepšuje pracovní postupy společnosti Doddle a přispívá k výrazné úspoře nákladů


PRAHA – 20. září 2018 – Ekonomika přímé poptávky požaduje od firem relevantní zkušenosti a okamžité výsledky. Očekávání zákazníků jsou důležitá i pro společnost Zebra Technologies (NASDAQ: ZBRA), která na tento trend reaguje nabídkou digitalizace a zvýšení výkonnosti průmyslových podniků tak, aby zůstaly na současném trhu konkurenceschopné.

„Zebra už řadu let úspěšně pomáhá firmám se zaváděním digitalizace a modernizací výroby,“ řekl hlavní marketingový ředitel Zebra Technologies Jeff Schmitz. „Ekonomika přímé poptávky od zákazníků předpokládá, že zaměstnanci mají k dispozici technologie, které podporují jejich dovednosti, maximalizují produktivitu a snižují chybovost. Ať už se jedná o zvýšení efektivity ve skladech nebo rychlejší dodávky, naše řešení umožňuje podnikům držet krok s dobou a získat konkurenční výhody,“ dodal.

Inovace v podnicích se tak postupně posouvají od průmyslových technologií k lidem, kteří jsou v každodenním kontaktu se zákazníky. Díky bohatým zkušenostem z technologií, které mění pracovní realitu, dokáže Zebra podpořit zaměstnance firem a přispět tak ke spokojenosti koncových zákazníků.

„Společnost Zebra Technologies nám umožnila zlepšit pracovní postupy a ušetřit náklady jako součást naší prosperující nabídky klikni a vyzvedni,” řekl výkonný ředitel společnosti Doddle Gary O’Connor. Doddle Parcels je obchodní síť, se kterou mohou zákazníci odesílat a vyzvedávat balíčky ve specializovaných prodejnách ve Velké Británii. Společnost nedávno nasadila mobilní počítače Zebra TC20, TC51 a TC70. „Plánujeme otevřít dalších 500 prodejen a díky řešení od Zebry zkrátíme čas potřebný k otevření nových míst z několika dnů na hodiny a ještě ušetříme 50 procent nákladů, nemluvě o zkrácení doby obsloužení zákazníků,“ dodal O’Connor.

Společně s globálním ekosystémem partnerů nabízí Zebra software, služby, analytiku a řešení pro chytré propojení dat i lidí v kolaborativních pracovních systémech. Vedení společnosti tak může na základě datových vstupů předjímat důsledky a přijímat proaktivní rozhodnutí.

KLÍČOVÉ POZNATKY

  • Očekávání zákazníků řídí ekonomiku založenou na přímé poptávce, a aby podniky mohly pružně reagovat, musí počítat s digitálními inovacemi.
  • Zebra pomáhá firmám získat přehled nad daty v reálném čase a jednat proaktivně.
  • Technologie od Zebry umožňují zaměstnancům věnovat více času klientům a obchodnímu oddělení lepší kontrolu nad zbožím.

DALŠÍ INFORMACE

https://www.flickr.com/photos/pramconsulting/44751524912/sizes/l

https://www.flickr.com/photos/pramconsulting/43891131165/sizes/l

https://www.flickr.com/photos/pramconsulting/43891122965/sizes/l

https://www.flickr.com/photos/pramconsulting/29864701757/sizes/l

https://www.flickr.com/photos/pramconsulting/29864692037/sizes/l
Více informací na stránkách Zebra Technologies

Účet společnosti Zebra Technologies na Facebooku

Účet společnosti Zebra Technologies na LinkedInu

Účet společnosti Zebra Technologies na Twitteru – @ZebraTechnology

O společnosti Zebra Technologies
Zebra (NASDAQ: ZBRA) umožňuje firmám, aby se staly stejně chytré a propojené jako svět, ve kterém žijeme. Informace v reálném čase – získané z vizionářského řešení zahrnující hardware, software a služby – poskytují organizacím konkurenční výhody, které potřebují, aby zjednodušily postupy, věděly více o svém byznysu a podporovaly své pracovníky v terénu na cestě k úspěchu v dnešním světě, kterému vládnou data.