Samsung představuje nové chytré telefony Galaxy J6+ a J4+

Úžasný design a displej, zdokonalený fotoaparát a vysoký výkon za ultrapříznivou cenu.

Praha, 24. září 2018 – Společnost Samsung Electronics představila nejnovější přírůstky do rodiny telefonů Galaxy J – Galaxy J6+ a J4+. Oba modely budou na českém trhu dostupné na konci září, a to za doporučenou maloobchodní cenu 5 999 Kč za Galaxy J6+, resp. 4 499 Kč za Galaxy J4+. U obou modelů budou na výběr rozmanité barevné varianty – model Galaxy J6+ bude v červené, černé a šedé verzi, Galaxy J4+ pak v růžové, zlaté a černé.

„Galaxy J6+ a J4+ dále rozvíjejí základní vlastnosti tradičně novátorského portfolia telefonů Galaxy, nabízejí fantastickou stylovost a technické kvality za mimořádně příznivou cenu,“ uvedl Ladislav Fencl, produktový manažer společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak. „Oba výrobky, které se pyšní úžasným designem i displejem, zdokonaleným fotoaparátem a vysokým výkonem, dovolují uživatelům vytěžit z telefonů Galaxy J ještě více a s ještě větší výdrží než kdykoli dříve.“

Úžasný design a displej

Galaxy J6+ a J4+ jsou vybaveny zadními kryty se skleněným vzhledem, což designu série Galaxy J přináší naprosto nový rozměr. Díky ergonomickým křivkám mají tyto chytré telefony luxusní vzhled a styl a jejich štíhlý profil umožňuje pohodlné uchopení.

Tenký rámeček a větší displej, což je zdokonalený šestipalcový displej Infinity s rozlišením HD+, který je zavedenou součástí prémiových vlajkových chytrých telefonů Galaxy, nabízejí uživatelům skvělé zážitky při hraní a konzumaci multimediálního obsahu. Displej Infinity také skvěle umožňuje multitasking, protože disponuje funkcí Split Screen, která uživatelům dovoluje používat na velkém displeji dvě aplikace najednou.

Galaxy J6+ a J4+ disponují funkcí rozpoznání obličeje pro snadné odemknutí telefonu; Galaxy J6+ je vybaven také bočním snímačem otisků prstů pro ještě lepší zabezpečení a pohodlí, aniž by tím byl narušen design přístroje.  

Zdokonalený fotoaparát

Vzhledem k důležitosti, kterou spotřebitelé přikládají fotoaparátům, nabízejí oba přístroje ještě dokonalejší fotografické funkce. Galaxy J6+ je opatřen dvěma fotoaparáty (s rozlišením 13 Mpx a 5 Mpx), což spotřebitelům umožňuje zachytit snímky s přirozeným efektem rozostření. Díky funkci Live Focus, kterou nabízí duální fotoaparát telefonu Galaxy J6+, lze kdykoli před zhotovením snímku nebo i později upravit hloubku ostrosti, takže vám nikdy neunikne žádný fotogenický moment.

Obě zařízení jsou také vybavena objektivem s vysokou světelností f/1,9 (13 Mpx), díky níž objektiv dokáže zachytit více světla, takže se z telefonů stává dokonalý nástroj pro pořizování jasných, ostrých snímků za špatných světelných podmínek. Plovoucí tlačítko spouště navíc umožňuje pohodlně fotografovat jednou rukou.

Vysoký výkon

Za prémiovým vzhledem a stylem telefonů Galaxy J6+ a J4+ nezaostávají ani špičkové výkonnostní parametry, ať už jde o kvalitu zvuku, výdrž baterie, či velikost paměti.

Obě zařízení podporují technologii Dolby Atmos, která zaručuje dokonalý prostorový zvuk – ať už sledujete film nebo posloucháte svou oblíbenou skladbu, zvuk se pohybuje kolem vás a poskytuje neuvěřitelný zážitek, díky němuž se můžete doslova ponořit do toho, co slyšíte.

Telefony Galaxy J6+ a J4+ jsou navrženy tak, aby dokázaly udržet krok s hektickým životním stylem svých uživatelů. Jsou vybaveny baterií s kapacitou 3 300 mAh, což oproti předchozím modelům řady Galaxy J představuje zvýšení o 10 %, takže se uživatelé mohou na svůj telefon spolehnout ještě déle. Telefony podporují také režim úspory energie, který po aktivaci zjednoduší zobrazení na výchozí obrazovce a zavře neaktivní úlohy, aby tak prodloužil životnost baterie v okamžicích, kdy to potřebujete nejvíce. Díky výkonnému osmijádrovému procesoru s frekvencí 1,6 GHz dokáží obě zařízení zvládnout také více náročných úloh, jako je přehrávání videa ve vysokém rozlišení, aniž by přitom vyčerpávala baterii.

Galaxy J6+ nabízí 3 GB RAM a velikost interního úložiště 32 GB, zatímco Galaxy J4+ nabízí 2 GB RAM a velikost interního úložiště 32 GB. Obě zařízení umožňují také rozšířit úložný prostor pomocí microSD karty až na 512 GB, takže uživatelům nabízejí výkon i flexibilitu bez kompromisů.

Samsung Galaxy J6+ – technické specifikace

Rozměry 76,9 x 161,4 x 7,9 mm (178 g)
Displej 6,0″, HD+, 18,5:9
Fotoaparát Zadní: 13 Mpx AF (f/1,9) + 5 Mpx FF (f/2,2)

Přední: 8 Mpx FF (f/1,9)

Procesor Qualcomm SnapDragon 425, čtyřjádrový 1,4 GHz
Sítě LTE kat. 4
Konektivita 802.11 b/g/n 2,4 GHz, Bluetooth® v 4.2. ANT+, USB 2.0
Paměť RAM: 3 GB

Vestavěná paměť: 32 GB

(Dostupnost těchto paměťových variant se bude v jednotlivých zemích lišit) Externí paměť: Až 512 GB s kartou microSD™

Baterie 3 300 mAh
Senzory Akcelerometr, gyroskop, geomagnetický senzor, senzor přiblížení, světelný senzor, GPS, Glonass
Zabezpečení Rozpoznání tváře, snímač otisků prstů (boční)

Samsung Galaxy J4+ – technické specifikace

Rozměry 76,9 x 161,4 x 7,9 mm (178 g)
Displej 6,0″, HD+, 18,5:9
Fotoaparát Zadní: 13 Mpx AF (f/1,9)

Přední: 5 Mpx FF (f/2,2)

Procesor Qualcomm SnapDragon 425, čtyřjádrový 1,4 GHz
Sítě LTE kat. 4
Konektivita 802.11 b/g/n 2,4 GHz, Bluetooth® v 4.2, ANT+, USB 2.0
Paměť RAM: 2 GB

Vestavěná paměť: 32 GB

(Dostupnost těchto paměťových variant se bude v jednotlivých zemích lišit) Externí paměť: Až 512 GB s kartou microSD™

Baterie 3 300 mAh
Senzory Akcelerometr, snímač přiblížení, snímač světla, GPS, Glonass

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými transformačními myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení a digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů, polovodičů a LED displejů. Nejnovější informace najdete v Samsung Newsroom na adrese http://news.samsung.com.