Tipy, kterými zaručeně uděláte radost studentovi

Žáci základních a středních škol už se pilně učí a studenti vysokých škol už stojí téměř před fakultou. Pokud chcete udělat studentům radost, přinášíme vám několik tipů, které je rozhodně potěší.

Přenosný bluetooth reproduktor do pokoje i na výlet

  • Bose Soundlink Micro
    Reproduktor pro aktivní mladé lidi. V tak malém těle byste rozhodně neočekávali tolik „muziky“. Tenhle historicky nejmenší přenosný Bluetooth reproduktor od Bose se vejde do dlaně, ale vytváří hudební kulisu, kterou byste čekali od několikanásobně větších přístrojů. Díky své velmi odolné konstrukci je jako stvořený nejen do pokoje, ale také pro outdoorové využití na horách, na cyklovýletech, u vody i na cestách za dobrodružstvím. Nevadí mu prach, písek, extrémní teploty, nárazy, ani úplné ponoření do vody a na baterii hraje až 6 hodin.
    Cena 2 990 Kč

  • Bose SoundLink Revolve
    Špičkový zvuk šířený rovnoměrně do všech stran, stylové provedení a nezaměnitelný design ikonické značky Bose. To všechno v sobě kombinuje Bose SoundLink Revolve z aktuálně nejvyšší řady přenosných reproduktorů téhle značky. Čistý zvuk, který zaplní místnost kolem reproduktoru do všech stran, hutné basy, neuvěřitelný poměr velikosti reproduktoru a hlasitosti, odolnost vůči vodě i nárazům a hudba na baterie až po dobu 12 hodin.
    Cena 5 290 Kč

Špičková sluchátka, která přizpůsobí zvuk každému na míru

 

  • Beyerdynamic Aventho – zvuk každému na míru
    Tato sluchátka v bezdrátové verzi nabízí unikátní možnost optimalizace zvukových vlastností pro každého uživatele individuálně. Jednoduše řečeno, sluchátka upraví reprodukci přesně podle sluchu konkrétního posluchače a přednesou mu ji v nejvyšší kvalitě. Uživatel poslechovou zkouškou sám určí, která frekvenční pásma vnímá silněji a která naopak méně. Poté je upraven ekvalizér sluchátek beyerdynamic Aventho Wireless tak, že zdůrazní frekvence, v nichž má uživatel sluchový propad a naopak. Výsledkem je profil ideální reprodukce nastavený na míru každému posluchači, jenž se ukládá přímo do sluchátek.
    Cena 11 500 Kč

 

Gramofon jako symbol znalce hudby

 

  • Elac Miracord 50
    Každý student, který miluje hudbu, ocení gramofon. Elac Miracord 50 je dosud nejdostupnější gramofon ikonické řady Miracord, která byla představena světu již v roce 1947. Kromě vynikajícího poměru cena/výkon se vyznačuje použitím osvědčených technologií a díky vestavěnému předzesilovači také možností univerzálního použití v kombinaci s dalšími zařízeními. Připojit tak lze téměř k jakémukoli dalšímu zařízení, jako je výkonový zesilovač, aktivní regálová repro sestava či dokonce přenosné reproduktory s linkovým vstupem, například Bose Revolve.
    Cena 12 990 Kč