Víc energie, víc prostoru a větší bezpečnost přichází – Motorola One vás připraví na nečekané

Nový smartphone Motorola One vás propojí, umožní jednoduchý přístup a připraví na všechny neočekávané momenty života, takže se na něj můžete v klidu spolehnout.

S větší výdrží baterie, neomezeným úložištěm pro vaše obrázky a videa a větší bezpečností, vám nejnovější Motorola smartphone – Motorola One – dává jistotu, ať budete dělat cokoliv a kdykoliv. Jednoduchý a šikovný, to je smartphonový zážitek přímo pro vás.

Oblíbili jste si Android a chcete víc? Tento smartphone s Android One přináší nejnovější software a inovace s umělou inteligencí od Google. Motorola One přichází s nabitými Androidtm OS aplikacemi a funkcemi, které si zamilujete a rozhodně se na ně můžete spolehnout, stejně tak na oblíbené Moto Experiences.

Google Lens poháněný umělou inteligencí je integrovaný do kamery a umožňuje interakci se světem okolo vás jen tím, že nasměrujete svůj fotoaparát. Představte si, že kráčíte ulicí v novém městě, vyfotíte si orientační bod a Google okamžitě vyhledá jeho historii. Je jídlo vaší zálibou? Udělejte si fotku svého oblíbeného jídla a Google vám vyhledá recept, abyste si ho doma mohli uvařit sami a oživit tak vaši vzpomínku. Zamilovali jste se do nějakého uměleckého díla v galerii? S Google Lens získáte všechny jeho detaily.

Jestli je pro vás důležitá bezpečnost, buďte si jistí, že Motorola One neustále stahuje aktualizace k nejnovějšímu operačnímu systému AndroidTM. Můžete být v klidu i díky Google Play Protect a měsíčním bezpečnostním aktualizacím, které máte zaručené po dobu tří let. To znamená, že ať jste kdekoli a děláte cokoli, Android One vám zaručí, že váš software bude aktualizovaný a vaše informace budou v bezpečí.

Bezstarostné bezdrátové transakce díky nejnovějším bezpečnostním aktualizacím znamenají, že můžete využít NFC (Nier Field Communication) technologii a platit s jistotou. Změňte způsob svých každodenních činností – od placení za oběd až po označení autobusové jízdenky – a zjistěte, jaké to je užít si den bez hledání bankovních karet nebo vlakových jízdenek.

Chcete žít pouze pro jeden moment a zachytit ho? Pokročilý 13MP duální systém inteligentních kamer a 8MP selfie kamera perfektně zaostří a posune vaše fotografické schopnosti o level výš s naším portrétem, cinemagrafy a časosběrnými módy pro vytvoření působivých a trvalých vzpomínek. Díky neomezenému vysokokvalitnímu ukládání v Google Photos, se také nikdy nemusíte obávat ztráty nečekaného kouzelného momentu – prvních dětských krůčků, chytání kytice, vstřelení vítězného gólu nebo setkání s vaší oblíbenou celebritou – s Motorola One je tu vždy prostor pro další fotografie.

Energie po celý den. Dejte sbohem vypínání vašeho telefonu uprostřed focení nebo minutu před tím, než potvrdíte svoji rezervaci, případně v momentě, kdy zatočíte do špatné uličky v cizím městě. Motorola One vám přináší pohodlí prostřednictvím baterie, která vám na jedno nabití vydrží celý den. Nyní můžete dokonce vyrazit na krásnou podzimní procházku nebo na svůj oblíbený fotbalový zápas s jistotou, že budete mít v telefonu dostatek energie na zachycení vašich oblíbených chvil, udržení kontaktu se svými přáteli po celý den a nakonec i na nalezení cesty zpět domů. A když se vám po celodenní zábavě vybije baterie, můžete ji rychle dobít pomocí TurboPowerTM  nabíječky, která vám po 20 minutách nabíjení poskytne až 6 hodin energie.

Nový Motorola One je inteligentní, bezpečný a jednoduše přístupný. Motorola One bude v České republice k dispozici v první polovině října 2018 za 7 599 Kč u autorizovaných prodejců společnosti Lenovo.

Některé vlastnosti, funkčnost a specifikace produktu mohou záviset na síti a podléhají dodatečným podmínkám a poplatkům. Všechno se může změnit bez předchozího upozornění. MOTOROLA a M Logo jsou registrované ochranné známky společnosti Motorola Trademark Holdings, LLC. Google, Android One a další ochranné známky jsou ochranné známky společnosti Google LLC. Všechny ostatní ochranné známky jsou majetkem jejich příslušných vlastníků. © 2018 Motorola Mobility LLC Všechna práva vyhrazena.

1motorola one bude zpočátku s operačním systémem Android O a obdrží aktualizaci na P a Q, bezpečnostní aktualizace budou poskytovány po dobu tří let od globální spuštění 13. září 2018.

2Všechny údaje o životnosti baterie jsou přibližné a vycházejí ze standardního profilu použití. Profil je založen na zařízeních Motorola na hlavních 4G LTE sítích s vynikajícím pokrytím a zahrnuje jak využití, tak pohotovostní dobu. Výkon baterie si liší podle profilu použití. Skutečný výkon baterie se bude lišit a závisí na mnoha faktorech, jako je síla signálu, konfigurace sítě, věk baterie, provozní teplota, vybrané funkce, nastavení zařízení a vzory využití hlasu, dat a dalších aplikací. Baterie musí být podstatně vyčerpána; proces nabíjení se zpomaluje při postupném dobití baterie.

O společnosti Motorola

Lenovo Group Holdings získal společnost Motorola Mobility LLC v roce 2015. Motorola Mobility je stoprocentní dceřinou společností Lenovo a je zodpovědná za návrhy a výrobu všech mobilních telefonů pod značkou Moto.  

O společnosti Lenovo

Lenovo, společnost s obratem 43 miliard USD, je lídrem v poskytování inovativních spotřebitelských, komerčních a podnikových technologií. Portfolio vysoce kvalitních a bezpečných produktů a služeb zahrnuje počítače (včetně legendární značky Think a vícerežimové YOGA), pracovní stanice, servery, storage, chytré televize a rodinu mobilních produktů, jako jsou chytré telefony (včetně značky Motorola), tablety a aplikace. Další informace o společnosti Lenovo jsou k dispozici na www.lenovo.cz.