HoppyGo díky spolupráci s Braintree zrychluje platební procesy kartou v českých korunách

 

  • Vývojový tým HoppyGo přímo spolupracoval s Braintree na odladění zavedení transakcí v českých korunách
  • Braintree je platební brána od PayPalu, která umožňuje platební transakce přímo v aplikaci

 

Praha 26. září 2018: Peer-to-peer carsharing HoppyGo spustil platby přes platební bránu Braintree v českých korunách. Transakce za pronájem automobilů včetně kaucí probíhají přímo v mobilní aplikaci HoppyGo a jsou rychlejší a jednodušší.

Cílem HoppyGo je umožnit zákazníkům co nejsnadnější a zároveň maximálně bezpečnou obsluhu plateb v mobilní aplikaci. Díky spolupráci s Braintree mohou nyní zaplatit doslova jedním kliknutím, čímž se zvyšuje uživatelský komfort i přívětivost aplikace.

„Snažíme se ulehčit život jak majitelům vozů, tak i řidičům, proto jsme se rozhodli zjednodušit celý platební proces. HoppyGo se snažíme stavět jako moderní službu plnou nových, a především užitečných technologií. Carsharing má přinášet pohodlí a jednoduchost, což platby přes Braintree rozhodně splňují,“ doplňuje Jan Charouz, CEO HoppyGo.

Uživatelé HoppyGo, kteří již mají ke svému účtu přiřazenou platební kartu, jsou automaticky přesměrováni na platební bránu Braintree. Noví zákazníci pak projdou rychlým a jednoduchým registračním procesem. Při placení transakce proběhne pohodlně přímo v aplikaci HoppyGo – uživatelé tak již nebudou přesměrováni na platební bránu banky, jak tomu bylo doposud. Aplikace Braintree si rovněž rozumí s větším počtem platebních karet, což dává uživatelům volnost při výběru účet, ze kterého bude platba za vůz uhrazena.

Vývojový tým HoppyGo se na odladění zavedení platební brány Braintree pro transakce v českých korunách přímo podílel, díky čemuž P2P carsharing HoppyGo s možností transakcí v českých korunách přišel na český trh jako první.

Platební brána Braintree, spadající pod PayPal, patří mezi světové leadery a využívají ji společnosti jako Uber, Airbnb, Dropbox nebo například Pinterest. Braintree nabízí vysoké zabezpečení plateb i celého transakčního procesu.