Trendem budou velké podložky pod myš

Genesis představuje novou řadu podložek pod myš Carbon 500. První z této řady má označení Maxi Flash a překvapivý formát 450 × 900 mm.

26. 09. 2018 – Značka Genesis představuje první podložku pod myš z nové modelové řady s názvem Carbon 500 Maxi Flash, která navazuje na předchozí oblíbený model M12 Maxi. Jde o vylepšenou verzi předchozího modelu ve velikosti Maxi o rozměrech 45 × 90 cm, na kterou se vejde nejen myš, ale i klávesnice. Podložky pod myš značky Genesis poskytují vysoký standard a umožňují preciznější sledování snímače myši a perfektní kontrolu každého jejího pohybu. Speciální textilní povrch snižuje tření, což umožňuje plynulé a hladké pohyby myši v každých podmínkách.

Podložka Genesis Carbon 500 Maxi Flash spolupracuje stejně dobře s laserovými i optickými snímači. Podobně, jako v případě starší produktové řady, nová verze využívá osvědčená řešení, která zaručují především vysokou odolnost podložky. Obšité hrany zabraňují třepení materiálu a gumová spodní vrstva poskytuje perfektní přilnavost k pracovnímu stolu. Horní vrstva podložky má speciální impregnaci, která zajišťuje voděodolnost materiálu v případě polití tekutinou a také snadnější čištění. S přechodem řady M12 na Carbon 500 dochází ke změně i v grafickém designu, který podtrhuje atraktivnost podložky a její zaměření na hráčskou komunitu. Na trh budou postupně uváděny podložky pod myš Genesis Carbon 500 ve všech oblíbených velikostech od S, M, L, XL, XXL až po aktuální novinku Maxi.

Cena a dostupnost:

Podložka pod myš Genesis Carbon 500 Maxi Flash je k dostání prostřednictvím sítě internetových obchodů a doporučená koncová cena včetně DPH je 389 Kč.

Více na:

http://genesis-zone.com/pl/product/carbon-500-maxi-flash/

—————————————————————


Značka GENESIS, výrobce herního vybavení, byla poprvé v Evropě představena v roce 2011. Mezi produkty s touto značkou najdete počítačové myši, klávesnice, headsety a gamepady. GENESIS nabízí produkty všem hráčům, kteří hledají kvalitní výrobky za dostupné ceny. Značka klade důraz na produktový design, který je moderní, respektuje hráčský styl a je přitažlivý i pro náročné hráče počítačových her. Barevné kombinace podtrhují dynamický a profesionální charakter výrobků. Značka nezapomíná také na kvalitu. Produkty jsou vyráběny tak, aby vycházely vstříc požadavkům uživatelů. Použité materiály vysoké kvality a technologické inovace garantují, že produkty GENESIS poskytují hráčům maximální potěšení ze hry.