Barracuda Total Email Protection pro komplexní ochranu elektronické pošty

Společnost Barracuda Networks již řadu let patří mezi nejúspěšnější dodavatele řešení z oblasti informační bezpečnosti. Ve své nabídce má širokou paletu osvědčených produktů pro jednotlivé typy uživatelů s cílem nabídnout jim co nejvyšší stupeň ochrany proti různým typům on-line hrozeb.

Pro všechny uživatele Internetu již tradičně představuje trvalé a velmi vážné bezpečnostní riziko elektronická pošta, jejímž prostřednictvím jsou šířeny viry a další škodlivé kódy. K tomu se přidávají různé typy podvodných zpráv a phishingových útoků.

Barracuda Networks proto do své nabídky zařadila ucelený balík produktů Barracuda Total Email Protection, který nabízí uživatelům maximální možnou míru zabezpečení jejich dat a elektronické pošty. Jedná se o trojici řešení Barracuda Essentials, Barracuda Sentinel a Barracuda PhishLine.

Barracuda Essentials for Office 365 poskytuje uživatelům pokročilé možnosti, jak zabezpečit svá data a elektronickou poštu v prostředí Microsoft Office 365. Jedná se o snadno implementovatelnou sadu cloudových služeb zahrnující produkt Barracuda Cloud Archiving Service spolu s osvědčenými službami Barracuda Email Security Service a Barracuda Cloud Backup.

Bezpečnostní řešení Barracuda Sentinel, má za úkol chránit uživatele před stále častějšími a nebezpečnějšími útoky typu real-time spear phishing, cyber fraud defense a domain fraud. Jedná se tedy o takové případy, kdy se útočník vydává za někoho jiného důvěryhodného s cílem získat osobní údaje, citlivé firemní informace, přístup k účtům v internetbankingu a podobně. Barracuda Sentinel dále nabízí možnost identifikovat ve firmě či organizaci osoby, které mohou být nejpravděpodobnějším cílem útoku.

Ani nejlepší automatizovaná ochrana proti phishingovým útokům však není dostatečná. Firmy a organizace proto potřebují pokročilé nastroje pro odpovídající školení svých zaměstnanců, včetně funkcí pro simulaci a vyhodnocení. Ty jim poskytuje platforma Barracuda PhishLine, která představuje komplexní řešení výše uvedených potřeb. Uživatelé se díky tomu mohu sami stát další velmi účinnou linií obrany proti phishingu, která je založena na lidské inteligenci.

Více informací o produktech Barracuda Networks můžete získat na stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/barracuda

Distributorem zařízení Barracuda Networks pro Českou republiku a Slovensko je společnost Gesto Communications, která je držitelem certifikací pokrývajících celé portfolio výrobce včetně implementace komplexních bezpečnostních řešení.