Stylový podstavec pod stylové notebooky

Stříbrný design nejen pro milovníky nakousnutých jablek

27. 9. 2018 – Z produktové řady chladicích podstavců pod notebooky EVOLVEO Ania na první pohled pro svoji odlišnost zaujme podstavec s označením Ania 4. Na rozdíl od ostatních podložek není vybaven ventilátorem, chlazení je pasivní a je celý vyroben z hliníku. Svým atraktivním designem zaujme všechny, kdo chtějí ke svému notebooku například ve stříbrném designu s jablkem přidat atraktivní, stylový a užitečný doplněk.

EVOLVEO Ania 4 je určen pro notebooky velikosti 11-15,6″. Výšku lze nastavit do pěti poloh. Použitému materiálu dominuje hliník s efektní finální povrchovou úpravou. Hmotnost podstavce je 800 gramů a celkové rozměry jsou 230 × 265 × 120 mm.

Dostupnost a cena
Chladicí podstavec Ania 4 je dostupný prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců. Doporučená koncová cena je 529 Kč včetně DPH.

Web: http://www.evolveo.com/cz/ania4

Facebook: https://www.facebook.com/evolveoeu

EVOLVEO je značka elektroniky, která vznikla v roce 2005 a specializuje se na oblasti digitálního domova, osobní elektroniky a herních produktů. Značka je zaměřena na muže, kteří se zajímají o spotřební elektroniku nebo informační technologie, požadují trendové produkty a hledají ekonomicky výhodnější řešení vzhledem k nabídce velkých nadnárodních značek. Rozvoj, distribuci a servis EVOLVEO zajištuje mezinárodní tým ve více než deseti zemích. 
EVOLVEO podléhá řízení jakosti dle normy ISO 9001.