Zpět do práce 2018: Udělejte z „nového pracovního roku“ ten nejproduktivnější, díky monitorům Philips

 

  • Monitory Philips umožňují profesionálům ze všech oblastí optimalizovat jejich produktivitu
  • Nejnovější monitory Philips nabízejí výkon, pohodlí, skvělou konektivitu a mnohem více
  • Široká nabídka funkcí a možností znamená, že si z ní vybere každý

 

Praha, 27. září 2018 – Společnost MMD nabízí řadu monitorů Philips, které pomáhají uživatelům dosahovat vyšší efektivity a produktivity. Od architektů a designérů, přes filmové editory, fotografy a manažery, až po účetní. Dovolené jsou za námi a tak je ideální doba porozhlédnout se po novém monitoru, který bude odpovídat všem požadavkům – vysoký výkon, prvotřídní barevné podání nebo chytrá řešení se širokou konektivitou. V nabídce monitorů Philips pro profesionály si vybere každý.

Základní výbava pro optimální produktivitu

Profesionál, který vyžaduje přesné barevné podání a konzistentní jas, ocení monitor Philips 243V7QJABF. Tento model nabízí působivý obraz od kraje ke kraji, je to model pro nejširší použití. Díky svému kvalitnímu 24“ IPS panelu (Full-HD, 16:9) nabízí široké pozorovací úhly a vynikající ostrost obrazu. Monitor nabízí také řadu užitečných technologií jako je Flicker-free a LowBlue Mode pro ochranu očí, EasyRead mód pro čtení jako z papíru a mnohem více.

Profesionálové, kteří hledají monitor se všemi základními charakteristikami pro efektivní výkonnost a maximální produktivitu, by měli sáhnout po modelu Philips 243S5LHMB. Tento 24“ Full-HD monitor je vybaven technologiemi jako SmartContrast pro ideální kontrast a barevné podání, ekonomickým módem pro šetření energií. Díky ergonomickému stojanu SmartErgoBase si každý uživatel najde nejlepší polohu na práci. Navíc, jeho kompaktní design a VESA držák zaručuje, že se vejde i na malý pracovní stůl.

Prémiové funkce pro profesionální výkony

Modely řad V a S nabízí základní funkce pro profesionály, kteří chtějí zvýšit svou produktivitu. Philips však nabízí širokou řadu modelů pro všechny, kdo hledají další profesionální výhody. Mezi tyto modely zajisté patří monitor 272B8QJEB a Philips 221B8LJEB. Monitor 272B8QJEB nabízí profesionálům vše, co potřebují ke své práci. 27palcový panel s křišťálově čistým obrazem a QHD rozlišením je skvělou volbou pro CAD-CAM aplikace, 3D grafiku nebo rozsáhlé tabulky. Tento Philips monitor poskytuje skutečně perfektní výkon.

Monitor 221B8LJEB nabízí vylepšený Full-HD (1920 x 1080) displej s jasným obrazem, vysokým jasem, vynikajícím kontrastem a živými barvami pro dokonalý obraz, který je navíc vylepšován technologií SmartImage. Pro ekologicky smýšlející zákazníky je tento model vyroben z 85 % recyklovaného plastu, disponuje certifikátem TCO Edge a hardwarovým vypínačem pro úplné odpojení monitoru od elektrické sítě.

Vylepšená konektivita pro maximální pohodlí

Současní profesionálové jsou více na cestách, než kdy dřív a multitasking je standardní součástí jejich práce. Právě pro ně nabízí Philips své USB-C dokingové modely. Zástupcem této kategorie je například Philips 272B7QUPBEB s QHD rozlišením (2560 x 1440 bodů), tenoučkým rámečkem a eko-designem anebo nedávno představený model 328P6VUBREB s UltraClear 4K UHD IPS, který je vyšperkován panelem s technologií HDR a 10 bitovými barvami.  Oba modely těží z technologie USB-C pro bezpečný přenos dat a současné dobíjení připojeného notebooku.

Pro více informací o monitorech Philips navštivte: www.philips.com/monitors.

O společnosti MMD

Společnost MMD byla založená roku 2009 na základě licenční smlouvy mezi společnostmi Philips a TPV. Společnost MMD je 100% ve vlastnictví koncernu TPV. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů Philips na světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů
s nabídkou inovativních produktů. MMD je společnost s mezinárodní působností, její hlavní sídlo je na Tchaj-wanu. Centrála pro střední a východní Evropu sídlí v Praze. Prostřednictvím sítě místních prodejců a distributorů MMD spolupracuje se všemi hlavními IT distributory a prodejci výpočetní techniky. Designová a vývojová centra společnosti sídlí také na Tchaj-wanu. www.mmd-p.com