T-Mobile se připojuje k oslavám 100 let republiky a své zákazníky zve na párty století se soutěží o stovky zajímavých výher

Praha, 1. října 2018 – Společnost T-Mobile se připojuje k oslavám 100 let republiky a při příležitosti osmičkového výročí obdaruje stovky svých zákazníků. S prvním říjnovým dnem startuje soutěž „Párty století“, která potrvá až do středy 31. října. Zákazníci se do ní mohou zapojit v aplikaci Můj T-Mobile a také na facebookové stránce. Těšit se mohou na stovky výher po dobu celého měsíce.

Jak bude soutěž probíhat

Princip soutěže je jednoduchý. Každý týden T-Mobile vyhlásí jednu tipovací otázku spojenou se zákazníky a dvaadvacetiletou historií a T-Mobile v České republice. Soutěžící, kteří budou se svým tipem nejblíže správné odpovědi, T-Mobile odmění jednou ze stovek zajímavých výher.

Již více než 22 let jsme součástí novodobé české historie a za svůj úspěch vděčíme našim zákazníkům a jejich přízni, proto toto významné výročí chceme oslavit právě s nimi,“ říká Juraj Bóna, ředitel B2C marketingu a řízení produktů společnosti T-Mobile.

Zákazníci s tarifním řešením i předplacenou kartou Twist se mohou těšit mimo jiné na tyto výhry:

  • StreamOn balíček na měsíc zdarma, kdy mohou u 25 vybraných mobilních aplikací neomezeně konzumovat obsah, aniž by jim aplikace spotřebovávaly data ze standardního limitu nebo balíčku
  • 1GB mobilních dat na měsíc zdarma
  • volné vstupenky na fotbalový zápas Česko-Slovensko
  • černé Galaxy Watch BT 42mm od společnosti Samsung

Zákazníci využívající služby T-Mobile TV mohou navíc soutěžit o HBO balíčky zdarma. Na facebookové stránce T-Mobile CZ je připravena soutěž o limitovanou edici PS4 Game of Thrones, která jinak na trhu není volně k dostání. Kromě toho sto nejrychlejších zákazníků s předplacenou kartou Twist získá každý den v posledních 10 říjnových dnech 100% kreditu navíc při dobití v aplikaci Můj T-Mobile. Navíc celý měsíc si všichni zákazníci mohou stahovat 10 nejoblíbenějších československých hitů v uvítacích tonech zdarma.

K soutěži vznikla také speciální microsite dostupná na https://www.t-mobile.cz/100let, na jejíž přípravě T-Mobile spolupracoval s kreativní agenturou Proboston Creative a kterou spustil v pondělí 1. října.

O společnosti

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, vloni oslavila 20 let na českém trhu. S více než šesti miliony mobilních zákazníků je jedničkou na českém mobilním trhu.
T-Mobile je ale především integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení nejen pro firmy. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti a špičkové inovace v oblasti technologií.

T-Mobile Czech Republic, zakládající člen národní sítě UN Global Compact v České republice, klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz, www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů).